INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA

Boloni a remarcat punctul slab al Stelei înaintea meciului cu Chelsea: "Asta nu e normal"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 13:23

Înainte meciului cu Chelsea a izbucnit un mic scandal la Steaua legat de biletele pe care fostele glorii ar fi trebuit să le primească din partea clubului.

Gigi Becali a pus vina pe Duckadam, iar Ladislau Boloni, fostul jucător al roş-albaştrilor, crede că la Steaua există o problemă organizatorică, dar nu-l consideră vinovat pe preşedintele de imagine.

"Într-un club serios şi Steaua trebuie să fie un club serios, o asemenea problemă nu intră în atribuţiile preşedintelui. Nu cred că înaintea unui asemenea meci e normal să apară o astfel de problemă. Un club organizat ar fi trebuit să "sacrifice" bilete pentru fostele glorii. La Steaua sînt cîteva lipsuri în privinţa organizării", a declarat Boloni la sportro.

Gigi o aruncă pe Duckadam » Cum se apără Becali după ce legendele Stelei s-au revoltat că nu au fost invitate la meciul cu Chelsea

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
andreistanciu01
andreistanciu01  •  05 Martie 2013, 16:59

oare le trebui bilete? eu cred ca poate sa mearga cu buletinu si le da drumu

mariusica82
mariusica82  •  05 Martie 2013, 16:13

La meciul cu Ajax unde erau "gloriile" Stelei? Acum vor bilete?! Dar de ce nu-si fac abonamente?!

omar09
omar09  •  05 Martie 2013, 14:34

GRANDE LACI.....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează