INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  DECLARAŢII

Cech laudă Steaua: ”Au muncit extraordinar” » Ce l-a impresionat pe portarul lui Chelsea la acest meci

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 00:40

Petr Cech este dezamăgit de rezultatul partidei cu Steaua, dar speră ca londonezii să remonteze rezultatul în retur.

"Nu este rezultatul pe care ni l-am dorit, am dat importanţă acestui meci. Am pierdut 0-1, dar în retur vom încerca să întoarcem scorul, ştiu că dacă vom juca bine putem să ne calificăm”, a declarat jucătorul londonezilor pentru Dolce Sport.

Cech a fost încîntat de suporterii Stelei.  ” Atmosfera a fost foarte bună, fanii au fost fantastici pentru Steaua”, a spus portarul.

Goalkeeper-ul celor de la Chelsea a lăudat jocul roş-albaştrilor. ”Steaua a muncit extraordinar ca echipă, mi-a plăcut jocul lor colectiv. La pauză conduc cu 1-0, nu aş spune că sunt favoriţi, dar au un uşor avantaj”, a declarat Cech.

Portarul a vorbit şi despre Pantilimon, rivalul din Premier League. ”Este greu pentru Pantilimon, pentru că are un rival redutabil, Joe Hart, un portar extraordinar", a spus fotbalistul celor de la Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
blaustein
blaustein  •  08 Martie 2013, 17:41
Postat de flo_ax pe 08 Martie 2013, 12:23

Un jucator de calitate, un barbat cu coloana si obraz... Benitez se maimutarea cu penalty-ul ala, e clar de ce n-a fost respectat nici la Chelsea, nici la Inter

Baiat de nota 10 Cech. Alaturi de Mata care insa a venit sa salute pe cineva din multime, a fost singurul care a coborat din autocar si s-a pozat cu fanii, am dat mana cu el :D . Asta in conditiile in care ceilalti jucatori din lot nici nu s-au sinchisit sa salute macar cand au fost aclamati, doar Ivanovici si David Luiz au schitat cate un salut, si Rafa Benitez. Felicitari Petr Cech!

duralex
duralex  •  08 Martie 2013, 16:23

Meci bun facut de Steaua.1-0 e greu de intors.Felicitari.Singura diferenta de valoare e lipiciul la minge,posesia,daca puneti osul si la meciul retur.....se poate,dar nu aliniati o formatie cu 8 fundasi cum a facut CFR-ul,ca dintotdeauna cea mai buna aparare a fost atacul.Bafta!

fcb.hd
fcb.hd  •  08 Martie 2013, 13:27

Frumoasa declaratie ! Bravo

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close