INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA PROTV, DIGISPORT, DOLCE ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chelsea se teme de Steaua: "Cînd întorci un rezultat de 2-0 şi te califici înseamnă că eşti echipă bună"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 17:35

Chelsea s-a calificat în optimile de finală din Europa League graţie unui gol reuşit în minutul 92 de Eden Hazard şi va fi viitoarea adversară Stelei.

Londonezii sînt foarte precauţi înaintea "dublei" împotriva echipei lui Reghecampf şi se aşteaptă la un adversar periculos, mai ales după rezultatul izbutit aseară.

" Steaua va fi un adversar dificil. Cînd întorci un 2-0 şi te califici, se dovedeşte că eşti echipă bună. Va fi greu cu ei", a spus fundaşul Ryan Bertrand pentru independent.co.uk.

"Vom fi foarte atenţi cu Steaua. Este o echipă pe care o cunosc şi sînt foarte periculoşi", a spus şi antrenorul londonezilor, Rafa Benitez în presa engleză.

Chiar şi aşa, căpitanul "albaştrilor", John Terry, nu vrea să lase loc de nici o surpriză, mai ales pentru că Europa League este un obiectiv extrem de important pentru englezi.

”Calificarea era un lucru obligatoriu pentru noi, deoarece vrem să cîştigăm această competiţie. Sîntem dezamăgiţi că am părăsit atît de devreme Champions League iar acum obiectivul nostru principal este să cucerim trofeul Europa League”, a declarat capitanul lui Chelsea, John Terry pentru The Sun.

Steaua - Chelsea va fi pe 7 martie, ora 20:00, pe Naţional Arena în direct la Protv, DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, iar returul va fi 14 martie, pe Stamford Bridge.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
b08dan
b08dan  •  23 Februarie 2013, 11:30
Postat de gerula666 pe 22 Februarie 2013, 19:57

La un alt articol aici pe GSP, erau multe mesaje frumoase venite din partea rivalilor Steleisti, de genul: bravo, felicitari, respect, mandru ca's ROman, ca doar in 120 de minute, tot timpul au fost cate 10 romani aseara pe teren impotriva unor 'flamanzi vikingi'....Aici,insa, revenim la Balkanismele noastre unde va tot chinuie talentul sa dati cu ceva noroi in Steaua. Va lasam sa turbati de invidie.

Asta depinde ne nivelul de cultura al fiecaruia.... Romani suntem toti , pacat ca acces la internet este ......oriunde. Felicitari ptr calificare! FZR

vvalyy
vvalyy  •  22 Februarie 2013, 23:56
Postat de bububogdan pe 22 Februarie 2013, 17:00

Pacat ca joaca primul meci acasa ... si returul afara ... dar daca vor juca ca aseara .. poate putin mai bine avand in vedere ca pana la ora acelui meci deja jucatorii incep sa se rodeze pentru ca vor incepe meciurile oficiale ..... sincer sunt Dinamovist, dar sunt si roman .. si chiar daca nu simt o bucurie enorma, ma bucur ca Romania este din nou printre marile forte si m-as bucura enorm sa ii vad pe cei de la Chelsea eliminati. Nu e greu .. se poate!

bravoo,uite unu care nu e frustrat si are si minte nu ca ceilalti care nu vad realitatea si se dau rotunzi :-j

nelo20td
nelo20td  •  22 Februarie 2013, 22:14

Bravo si respect Steaua deoarece ne mai curatati imaginea voi si cfr pe care vesticii astia de rahat o au asupra romanilor, succes in continuare cu chelsea, felicitari inka o data

Vezi toate comentariile (60)
Comentează