INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Chiricheş sfătuit să nu se teamă de Torres: "N-ar trebui să aibă emoţii, chiar are un plus faţă de spaniol"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 20:43

Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre evoluţia lui Vlad Chiricheş din meciul cu Ajax, scor 2-0 şi 4-2 la penalty-uri, din cadrul "şaisprezecimilor" Europa League.

"Cît am fost la Steaua, mi-am dat seama că Vlad Chiricheş e printre cei mai buni jucători pe care îi are fotbalul nostru la ora actuală. Are un caracter deosebit, a jucat unde l-am pus. Acest gol pe care l-a dat cu Ajax demonstrează că are calităţi şi de fundaş şi de mijlocaş.

E un jucător polivalent, fundaş şi mijlocaş poate juca mai bine decît foarte mulţi jucători. Eu nu cred că ar trebui să aibă emoţii cu Fernando Torres, chiar are un plus faţă de spaniol. Problemele vor fi la Petr Cech, care e unul dintre cei mai buni portari din lume. Şi el a mai greşit însă, poate o va face şi cu Steaua", a spus Mihai Stoichiţă la Contraatac, la GSP TV.

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, 7 martie, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
redgofcd
redgofcd  •  27 Februarie 2013, 23:36

Mno Middlesbrough n-a reusit surpriza. Pacat, mi-as fi dorit sa-i scoata din cupa, sa-i fie mai usor lui Manchester United. Steaua oricum are sansa ei, bafta!

va_fac
va_fac  •  27 Februarie 2013, 22:34

La ce "are un plus"? La valoare nu, la salariu nu, la palmares nu... La ce?

malakian
malakian  •  27 Februarie 2013, 22:34
Postat de luciann pe 27 Februarie 2013, 22:15

Concluzionand, Chiriches n-are mijlocasii lui Pique in fata lui! Conteaza foarte mult ce mijlocasi ai in fata ta! Deci, deocamdata nu pot fii comparati! Ar trebui sa inverseze un pic rolurile (Pique la Steaua si Chiriches la Barca) ca sa putem face o comparatie intre ei! Pique e cam slabut pentru un fundas central, lasa impresia ca daca-i dai una sare din ghete ca sa zic asa!

Singura sansa ca Barcelona sau orice alt club mare sa il cumpere pe Chiriches este ca Steaua sa ajunga in semifinalele EL cel putin sau sa aiba niste rezultate decente in grupele Champions League, iar el sa joace perfect meci de meci. Dar ce zic eu probabil ca nu o sa se intample, deci cel mai bine ar fi sa mearga la o echipa mai mica, gen Valencia, Lazio si sa confirme acolo, cum a facut Chivu, a trecut de la Ajax la Roma si apoi la Inter.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează