INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ciprian Marica merge pe mîna Stelei: "Poate să bată orice echipă din Europa!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 10:22

Ciprian Marica, atacantul celor de la Schalke, a vorbit despre şansele Stelei de a o elimina pe Chelsea, după victoria cu 1-0 în manşa tur a optimilor Europa League, scor 1-0.

"Jucătorii au arătat entuziasm, dăruire, curaj. Au arătat că se pot descurca foarte bine oricare ar fi numele adversarului. Merită tot respectul! Nu a contat deloc faptul că sînt probleme cu antrenorul la Chelsea. Englezii au evoluat slab pentru că Steaua a jucat foarte bine. Ăsta este singurul motiv!

Să nu vorbim încă de ultimul act. Steaua să treacă întâi de hopul ăsta numit Chelsea! Oricum, formaţia lui Reghecampf este capabilă să bată orice echipă din Europa", a spus Ciprian Marica pentru libertatea.ro.

"Suporterii prezenţi pe Naţional Arena au fost omul în plus, au împins jucătorii de la spate. Sper să meargă cît mai mulţi la Londra, pe Stamford Bridge, pentru că Steaua are nevoie de ei"
Ciprian Marica, atacant Schalke

Meciul dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  14 Martie 2013, 12:19
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2013, 23:19

ai explicatii si pt evolutia echipei tale ? sau tu tii cu toti adversarii Stelei ? a-ti avut ceva infrangeri sezonul asta ... ghinion , soarta , horoscopul ... AMARATILOR !!!

Explicații pentru echipa mea ? :)))))))))))))))))))))))))))) Da,am, sper să câștige in Australia, mai ales că vine cu un motor nou, mai performant. Oh, de fotbal zici ? Trebuie să recunosc că țin cu orice adversar cu care joacă steaua, și am motivele mele și sper s-o bată Chelsea de s-o facă de râsul Europei fotbalistice. De la steaua imi plac doar suporterii, atât.

cosminmao
cosminmao  •  14 Martie 2013, 12:17
Postat de kilimanjaro pe 13 Martie 2013, 19:39

”Englezii au evoluat slab pentru că Steaua a jucat foarte bine. Ăsta este singurul motiv!” Marica a spus asta ?! Era băut, fumat, sau s-a uitat la alt meci ? Nu pot să cred că e fotbalist și e atât de afon in ale fotbalului. Șahist să fi și iti dai seama că steaua nu a jucat nimic și asta impotriva unei Chelsea aproape inexistente in teren.

te raportez pt prostie excesiva

nicco
nicco  •  13 Martie 2013, 23:26

Bine, bine, asa o fi da', nenicule, Schalke de ce nu poate bate orice echipa din Europa-Asia? E posibil sa nu fie in stare sa faca ce poate sa faca Steaua pentru ca la Schalke joaca Marica...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează