INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA PROTV, DIGISPORT, DOLCE ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Confiscarea biletelor, episodul 2 » Poliţiştii au confiscat încă 20 de bilete, de această dată din mediul online

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 14:19

Poliţiştii au confiscat 20 de bilete la meciul Steaua-Chelsea scoase la vînzare cu suprapreţ de către bişniţari, dintre care 18 au fost retrase, după ce au fost monitorizate site-urile de anunţuri unde erau stabilite online ora şi locul de întîlnire, au spus miercuri oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, în cadrul planului de măsuri pentru asigurarea ordinii publice la meciul dintre echipele Steaua Bucureşti şi Chelsea Londra, care se va disputa joi, pe Arena Naţională, au fost incluse şi acţiuni pentru combaterea bişniţei cu bilete.
Ofiţerii Serviviului de Investigarea Fraudelor au monitorizat site-urile de anunţuri, unde au găsit postate oferte pentru vînzarea de bilete la suprapreţ.

Poliţiştii au urmărit inclusiv discuţiile dintre bişniţari şi clienţi, în condiţiile în care aceştia stabileau ora şi locul de întîlnire direct pe internet. Conform anchetatorilor, bişnişarii preferau să vândă biletele fie în faţa Arenei Naţionale, fie la gurile de metrou din zonele în care locuiesc.

"Poliţiştii bucureşteni au depistat patru persoane care ofereau spre vânzare, la suprapreţ, 20 de bilete ce permiteau accesul în Arena Naţională, cu ocazia acestui eveniment. Cele patru persoane solicitau pentru biletele puse la vînzare suma de 5.510 de lei, în contextul în care valoarea nominală însumată a acestora era de 1.400 lei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis miercuri agenţiei MEDIAFAX.

Dintre cele 20 de bilete confiscate, 18 erau puse în vânzare pe internet, au precizat anchetatorii. Biletele ridicate au fost predate organizatorilor evenimentului, iar cele patru persoane au fost amendate cu 5.000 de lei.

Sursa: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
alenb
alenb  •  07 Martie 2013, 00:39

intr-o tara in care jumatate din parlamentari sunt penali iar voiculescu ales cu 80% nici nu-i de mirare ca lumea ii apara chiar si pe bisnitari. Totusi Legea e LEGE, iar bisnita e interzisa (inca). Dar puteti face o initiativa legislativa, gen "imunitate pentru bisnitari", eventual aceste persoane scutite de impozite pe viata pentru ca practica o activitate utila societatii :))

dumitruselena
dumitruselena  •  06 Martie 2013, 20:00

MARE PROBLEMA AU REZOLVAT ORGANELE

fcstarbucharest
fcstarbucharest  •  06 Martie 2013, 19:44
Postat de titiduru22 pe 06 Martie 2013, 16:37

Peste tot in lume exista acest fel de "bisnitari".Nicaieri in lume nu sunt amendati sau arestati pentru asta.Dar la voi ca la nimeni...

Este o meserie care exista din toate timpurile in sport, concerte, spectacole, acesti businessmen pot sa ramana si cu biletele nevindute sau dupa 15 minute de la incepere sa le vanda mai ieftin. in anglia era un proiect de lege pt bilete online (se refera strict la respectul intre organizator si public). in italia atit timp cat biletele vindute la suprapret sunt intai cumparate legal si nu furate totul e ok

Vezi toate comentariile (21)
Comentează