INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, AZI, 22:05, DIGISPORT, DOLCESPORT, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Criticat la fiecare meci de către fani, Benitez s-a resemnat: "Aici e mereu vina mea cînd pierdem!" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 10:24

Rafa Benitez este criticat şi huiduit la fiecare meci al celor de la Chelsea, dar tehnicianul spaniol tratează cu indiferenţă scandările suporterilor.

Rafa Benitez este criticat şi huiduit la fiecare meci al celor de la Chelsea, dar tehnicianul spaniol tratează cu indiferenţă scandările suporterilor.

Înainte de partida cu Steaua, din această seară, Benitez îi ironizează pe fanii londonezilor şi este sigur că va fi găsit vinovat în cazul unei necalificări: "Dacă nu ne vom califica, toţi vor spune că este vina mea pentru că mereu eu sînt cel vinovat la eşecuri. M-am obişnuit", a replicat, zîmbind, într-o conferinţă de presă.

Benitez l-a înlocuit pe Roberto Di Matteo în toamnă, tehnician care cîştigase Liga Campionilor în sezonul trecut. Antrenorul iberic nu este pe placul fanilor nici după mai multe declaraţii în care i-a ironizat pe londonezi atunci cînd o pregătea pe Liverpool.

Chelsea - Steaua se va disputa în această seară, de la 22:05, în direct pe Digisport, Dolcesport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thumbzilla
thumbzilla  •  14 Martie 2013, 10:43

la inter spunea acelasi lucru :)) o fi vina lui ca echipa pe care o antreneaza pierde? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează