INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 20:00, DIGISPORT, DOLCESPORT, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum trebuie să joace Steaua împotriva lui Chelsea » Sfaturi importante oferite de "regele" Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 10:15

A mai rămas o singură zi pînă la meciul Stelei din optimile Europa League, iar toţi steliştii aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Chelsea de mîine seară, în direct pe Digisport, Dolcesport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:00.

De asemenea, şi Gică Hagi crede că roş-albaştrii se pot bate de la egal la egal cu gruparea londoneză: "E o săptămînă importantă! Vom vedea la Bucureşti o echipă din topul mondial, iar Stelei îi va fi foarte greu, pentru că Chelsea are în plus faţă de Ajax experienţa la nivel internaţional. Dar acea victorie cu Ajax le-a oferit jucătorilor încrederea şi optimismul  care pot face să se bată de la egal la egal cu cei de la Chelsea.

"Regele" a oferit şi cîteva sfaturi steliştilor înainte de partida cu Chelsea: "Trebuie să joace perfect, să stea bine în teren, să alerge de două ori mai mult ca adversarul şi să marcheze la ocaziile pe care le au, fie ele puţine sau multe.

Era mai bine să joace primul meci în deplasare. În momentul ăsta, simt că succesul Stelei poate să vină doar dacă joacă foarte bine în ambele meciuri. Trebuie să joace cu tupeu şi să rişte, pentru că altfel nu se poate califica. Englezii să-i simtă puternici cînd intră pe teren, atît mental cît şi fizic", a spus Hagi la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
playaplaya69
playaplaya69  •  06 Martie 2013, 13:19

Steaua go home, u'r drunk ://adevarul.ro/news/sport/de-botev-plovdiv-stuttgart-ienei-iordanescu-hagi-petrescu-s-au-facut-ras-europa-tricoul-stelei-1_50af77487c42d5a663a289da/index.html

crucian
crucian  •  06 Martie 2013, 13:04
Postat de vaalah pe 06 Martie 2013, 12:23

Daca am tine cont de partea plina a paharului si contributia lui in fotbalul romanesc nu am ironiza aiurea . Omul asta este mai respectat peste hotare decât în tara lui iar potăile și azi sunt frustrate de cate Regele a ironizat pe teren pe Dinamo . Iti spun doar un meci când era un pusti și a umilit FC ȘAMPANIA la ei în groapa : DINAMO -SPORTUL 0-5 . Tu crezi ca potăile uita de cate ori Regele a umilit Dinamo ?

Bine, bine, dar nu inteleg de ce da sfaturi de antrenor cand el e praf la capitolul antrenorat? La fel ca si la capitolul romana. “Important e punctele”. “Omul este o persoană umană”. “Copii, mergeţi la şcoală, că şi şcoala este ceva!” “Asta se întâmplă dacă în România se schimbă antrenorii ca, mă scuzaţi, lenjeria interioară, o dată la săptămână” Haideţi să mergem acolo, haideţi să ieşim, să cîştigăm orice, să facem, să fie bine ca să nu fie rău… La noi e bine, atmosfera e fără tensiunea care a fost înainte şi, în general, e bine că nu e rău. Vom practica un joc deschis, pase scurte şi pe sus, ai n-ai mingea dai la poartă.

armion
armion  •  06 Martie 2013, 12:25

Mare antrenor ! Daca era 5teaua pe mana lui, acum era in liga 2-a !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează