INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA

De Boer nu îşi revine după eliminarea din Europa League: "Încă doare" » Ce spune despre Steaua - Chelsea

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 17:41

Antrenorul celor de la Ajax, Frank de Boer, nu şi-a revenit după eliminarea din Europa League şi spune că a urmărit duelul cîştigat aseară de Steaua în faţa lui Chelsea, scor 1-0.

"Încă doare eliminarea din Europa League. După meciul de aseară se pare că Steaua a avut mai mult respect pentru noi decît pentru Chelsea. Cred că şi noi făceam o figură frumoasă dacă ajungeam să jucăm cu englezii", a spus Frank de Boer pentru ajaxshowtime.com.

Steaua a pierdut meciul din Olanda cu Ajax, scor 2-0, însă a întors scorul la Bucureşti, unde a reuşit să cîştige la penalty-uri şi să meargă mai departe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
darth_moor
darth_moor  •  09 Martie 2013, 09:09
Postat de belzebut1683 pe 09 Martie 2013, 04:03

Imi pare rau sa spun asta dar esti un prost!Felicitari echipei Steaua pentru victorie,totusi unii dintre suporterii Stelei ar trebui sa-si modifice comportamentul si sa nu mai injure de mame si familie aiurea pe site!Este valabil si pentru suporterii celorlalte echipe!

Lasă, nene, câinii să-şi lingă rănile! Eu de Argeşul meu ce să mai zic? Şi ea se pregăteţte de Liga Campionilor din 1948, de când era Dinamo Piteşti!

belzebut1683
belzebut1683  •  09 Martie 2013, 04:03
Postat de gymd pe 08 Martie 2013, 17:44

si noua ne pare rau ca nu va-ti calificati, frati nostri din Amsterdam, acceleasi culori o singura iubire DINAMO BUCURESTI

Imi pare rau sa spun asta dar esti un prost!Felicitari echipei Steaua pentru victorie,totusi unii dintre suporterii Stelei ar trebui sa-si modifice comportamentul si sa nu mai injure de mame si familie aiurea pe site!Este valabil si pentru suporterii celorlalte echipe!

eternalchamp
eternalchamp  •  09 Martie 2013, 00:19
Postat de andrei_30 pe 08 Martie 2013, 20:09

Metalist e mai buna ca toate echipele cu care a jucat steaua in grupele EL.

exact ca e mai buna stuttgart a mers mai departe si metalist nu, ce ratat esti lol. Dar hai nu fi modest spune te rog spune la toata tara cum Metalist e mai buna si ca Ajax MULT MAI BUNA ca daca nu era sa aveti ghinionu sa fie metalist in europa league nu se mai juca europa league si va dadea voua din prima trofeu =)) Prietene esti penibil =))

Vezi toate comentariile (82)
Comentează