INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Discuţia care dă cărţile pe faţă cu biletele Stelei la meciul de joi: "Mache şi Mustaţă cărau teancuri de tichete"

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 02:16

Pentru a arăta modul neprofesionist prin care clubul a ales să împartă biletele de la Londra, un fan stelist a postat pe contul de Facebook al Gazetei o conversaţie între doi suporteri roş-albaştri


Susţinătorii Stelei care n-au mai prins un bilet de intrare la Chelsea - Steaua se simt nedreptăţiţi după ce conducerea din Ghencea a anunţat că tichetele s-au epuizat, fără a fi scoase cumva la vînzare. În ultimele zile, conturile de Facebook al Stelei şi al lui Mihai Stoica s-au umplut cu reproşuri ale suporterilor! Cei mai supăraţi sînt cei care au fost pe Amsterdam ArenA şi care primiseră promisiuni din partea managerului general că vor avea prioritate pentru a prinde un loc pe Stamford Bridge! Unul dintre aceştia a postat ieri pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor un mesaj pentru a demonstra unde au ajuns tichetele primite din partea oficialilor londonezi. GSP a ales să nu publice numele celor doi implicaţi în discuţie pentru a le păstra anonimatul.

"Bună,
Mă numesc Florin şi vă scriu din Veneţia. Am şi eu o întrebare: de ce nu investigaţi modul în care s-au vîndut cele 2.000 de bilete? Menţionez că fac parte din categoria suporterilor "prioritari", care am fost la Amsterdam şi nu numai.. Eu am încercat în toate modurile posibile să intru în posesia a două bilete, dar se pare că este imposibil, iar oficialii clubului nici măcar nu au avut bunul simţ să explice modul în care au decis să le vîndă. Am aflat eu în schimb! Aceasta este conversaţia dintre un prieten din Bucureşti şi un fericit posesor de bilet pe Stamford Bridge:

D. I.: Aţi luat bilete, mă?
P: Sînt nişte m....i, mă... nu mai crede tot ce se scrie.
P: Unde le-au pus în vînzare?
P: Am fost ieri peste ei la club şi am cerşit 5 bilete.
D. I.: Şi?
P: Erau Mustaţă, Mache, care umblau cu teancuri de la 50 de bilete în sus.
P: A venit unu', că el vrea 50... că are agenţie de turism şi le dă pachet cu 500 euro: avion, cazare şi bilet la meci.
P: Am făcut rost, dar sînt nesimtiţi
D. I.: Păi, trebuie să te duci la club pentru bilete.
D. I.: Sau cum?
D. I.: Unde e sediul?
P: Pe la Eroilor.
P: Mă, trebuia să le scoată la vînzare, cu anunţ, că uite la adresa asta de mail faci rezervare.
P: Prioritate, cei care au fost la Amsterdam.
P: Ei de două săptămîni nu zic nimic de aceste bilete.
P: Mailuri date, telefoane, facebook steaua şi MM... nimeni nu răspunde legat de bilete.
P: Iar joi după meci am aflat că ăia din galerie deja vindeau la 100 lire biletul.
P: Aşa că ieri ne-am dus peste ei, cu rezervările de avion, cazare şi avion, cazare şi bilet la Amsterdam.
P: Şi cînd am intrat acolo ne întreba din partea cui venim.... că dacă nu venim din partea cuiva, nu ne dă bilete.
P: Am dat cîteva telefoane şi am făcut rost.
P: Deci, ăsta e clubul STEAUA.
P: Ăştia ca Mache... zicea ăleia de împărţea bilete: pe lîngă alea 50, mai vreau zece, 5, 17, 30...

Aşa se lucrează. Acum stau şi mă întreb care sînt adevăraţii speculanţi? Băieţii cu cefele late de pe lîngă stadion sau oficialii clubului? Autodenunţul nu există în România deci, pînă la urmă, totul e lapte şi miere în cadrul clubului fcsb! US 24 e doar o glumă proastă !
Numai bine"

41.837 de spectatori e capacitatea maximă a stadionului Stamford Bridge

6 milioane de euro a obţinut Steaua din vînzarea biletelor la meciurile de acasă din acest sezon

"Nimeni nu va lua vreun bilet gratis şi nici nu vor ajunge la bişniţari! Nici măcar lui Gigi Becali n-am vrut să-i dăm tichete"
Gheorghe Mustaţă, lider de galerie

"Doar fanii adevăraţi au primit bilete!"
Liderul galeriei de la Peluza Nord, Gheorghe Mustaţă, a vorbit despre problema biletelor şi a anunţat că toate tichetele sînt la el pentru ca suporterii ocazionali să nu mai vină la meci: "Eu am luat de la club 2.000 de bilete, plătite cu 30 de lire sterline bucata! Toate vor merge către cei care au făcut rezervare la Liga Suporterilor Stelişti. Avem membri cotizanţi din toată ţara, s-au făcut rezervări pe site-ul nostru alss.ro! Am vrut ca de data asta să evităm suporterii care vin doar la rezultate bune!".

"Biletele sînt la Londra, la bişniţari!"
Ieri, la Radio GSP, mai mulţi suporteri stelişti care locuiesc la Londra au sunat pentru a-l trage la răspundere pe Gheorghe Mustaţă. Fanii s-au plîns că biletele din sectorul rezervat Stelei se găsesc deja la vînzare, pe străzile londoneze, la speculanţii români. "Cer 130 de lire sterline pentru un tichet! Dacă îi întrebi, spun că îţi dau cîte vrei. Îi găseşti în faţa unui restaurant cu specific românesc", a spus unul dintre ascultători.

Englezii îi bagă-n stadion!
Conform înţelegerii dintre cele două cluburi, Chelsea le-a oferit roş-albaştrilor 2.000 de tichete pentru returul de joi seara. În afara acestor bilete, englezii nu-şi doresc alţi români pe stadion, motiv pentru care toate tichetele pe care le-au comercializat le-au vîndut numai celor care au arătat un act de identitate, pentru a demonstra că sînt britanici. Însă românii s-au descurcat şi şi-au rugat prietenii din Londra să le facă rost de bilete. Cererea a fost atît de mare încît antrenorul Laurenţiu Reghecampf spune că are informaţii că pe Stamford Bridge vor fi 10.000 de români împrăştiaţi în toate sectoarele arenei.

Uitaseră de Reghe!
Din cele 2.000 de tichete care au fost oferite galeriei, 100 s-au întors la club pentru a ajunge la Laurenţiu Reghecampf. Conducerea clubului uitase de antrenor, iar cînd acesta a solicitat tichete i s-a spus în primă fază că nu mai sînt. "Am vrut să iau şi eu, dar n-am mai apucat. S-au epuizat repede", a spus Reghe vineri seara. Ulterior, Marius Ianuli a cerut înapoi 100 de bilete de la suporteri pentru tehnician.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Martie 2013, 20:20
Postat de qzoom pe 12 Martie 2013, 18:13

Sa ma 3,14s pe stiaua !

BA pe MA_TA< e bine?

hardcore_xx
hardcore_xx  •  12 Martie 2013, 20:17
Postat de qzoom pe 12 Martie 2013, 18:13

Sa ma 3,14s pe stiaua !

Iar noi pe tine si pe familia ta. Jetul e lung, sper ca stii sa inoti :)

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Martie 2013, 20:17
Postat de qzoom pe 12 Martie 2013, 18:13

Sa ma 3,14s pe stiaua !

mamitica ta e mult mai aproape, poate-i place si ei!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close