INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA

Fostele glorii refuză biletele pentru meciul cu Chelsea: "E umilitor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 11:10

Steaua a vîndut toate biletele pentru meciul cu Chelsea, dar fostele glorii nu au primit niciun tichet pentru turul de pe Naţional Arena.

Gheorghe Mustaţă, şeful galeriei steliste, a avut o iniţiativă ieri şi a chemat fostele glorii în galerie: "Le dăm noi bilete, să vină în peluză".

Totuşi, Adrian Bumbescu nu vrea să audă de oferta galeriei şi crede că este umilitor să meargă în peluză: "Am avut o discuţie aseară cu Duckadam şi mi-a zis că voi fi contactat de Mustaţă pentru a primi bilete la meciul cu Chelsea. Mi se pare umilitor să stăm în galerie. Probabil mă uit la televizor, nu pot merge în galerie, cine ştie ce se întîmplă pe acolo.

Ar trebui mai mult repect, dacă nu erau fostele glorii nu se mai vorbea de titlul 24, ci poate de titlul cu numărul 2. Uitaţi-vă în străinătate cît de respectate sînt fostele glorii", a spus Bumbescu la televiziunea sportro.

Steaua - Chelsea se va disputa joia viitoare, în direct pe DigiSport, DolceSport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (115)
alenb
alenb  •  02 Martie 2013, 10:55
Postat de silviung pe 01 Martie 2013, 18:56

Si fostele glorii stau cu coada pe sus. Ce era daca acceptau locurile oferite de galerie in randurile lor pentru ca sunt convins ca acei oameni din galerie ii vor trata ca atare. Dar probabil ca vor si astia gadilati la gusa. E clar ca a fost o problema de organizare dar nu cred ca i se poate imputa patronului ceva atata timp cat are o gramada de angajati care ar fi trebuit sa se gandeasca la asta. Daca s-a intamplat asta e trebuie gasita o solutie dar sa stai cu coada pe sus ca esti Bumbescu sau mai stiu eu cine nu cred ca e cazul. Noi romanii suntem cam prea fuduii si prea orgoliosi. Nu cred ca daca Beckamp ar fi patit la fel ar fi fost atat de orgolios si ar fi refuzat oferta galeriei.

n-or fi fostele glorii niste intelectuali dar nici sa stai cu rebuturile alea langa tine. Plus ca nu se spala cu zilele

biletesteaua
biletesteaua  •  02 Martie 2013, 02:13

Vand 4 bilete la peluza 2, inelul 1 - pret 250 ron/buc negociabil. Predare personala in Timisoara, Arad si in alte localitati prin fan curier sau printr-o cunostiinta a cumparatorului din Timisoara. Contact prin adresa de email [email protected] (sau messenger pe acelasi id.

daniels7714
daniels7714  •  01 Martie 2013, 23:33

umilitor nu este faptul ca stai in galerie !!!... ( doar daca nu esti stelist cu adevarat , ce ti se poate intampla ? ) alti fotbalisti scandeaza impreuna cu galeria !!!

Vezi toate comentariile (115)
Comentează