INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

FOTO A căzut recordul? » Pe Naţional Arena au fost ieri mai mulţi spectatori decît ar fi permis regulamentul

Galeria Stelei a fost din nou la
înălțime: “blindată” cu steaguri
și fulare și cîntînd continuu Foto: Alex Nicodim +12   FOTO
Galeria Stelei a fost din nou la înălțime: “blindată” cu steaguri și fulare și cîntînd continuu Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 12:01

Asistenţa de aseară nu a fost încă anunţată oficial, dar sutele de suporteri care au trebuit să vadă meciul în picioare într-un stadion arhiplin sugerează că numărul fanilor de la România - Olanda a fost probabil depăşit.

Fălticeni, Botoşani, Arad, Oneşti, Tulcea, Cîmpina, Tecuci! România fotbalistică a fost aseară prezentă pe Arena Naţională.

Microbişti din toate colţurile ţării au venit să onoreze aşa cum se cuvine meciul unei generaţii, duelul Stelei cu deţinătoarea Ligii Campionilor! Preţurile mari pe care le-au fixat bişniţarii nu i-au speriat, stadionul fiind plin pînă la refuz! Deşi au anunţat că s-au pus în vînzare 50.000 de tichete, aseară, în tribune au fost mult mai multe persoane. Cel puţin 2.000 de suporteri au fost nevoiţi să urmărească partida în picioare, în spaţiul dintre inelul inferior şi cel intermediar!

Chiar dacă organizatorii nu au anunţat nici o cifră oficială pentru asistenţa de aseară, surse apropiate steliştilor susţineau că este foarte probabil să fi căzut recordul de suporteri prezenţi pe Arena Naţională, de 53.329 de fani, record care data din octombrie 2012, de la România - Olanda, 1-4.

Click aici pentru VIDEO+FOTO!

Temperatura plăcută i-a încins pe fani încă de cînd cele două echipe au ieşit la încălzire, englezii fiind primiţi cu huiduieli, românii în aplauze. Pe cubul suspendat au rulat imagini din returul cu Ajax, iar galeria saluta fiecare reuşită de atunci a favoriţilor.

Iar fără coregrafie
Din păcate, ca şi la meciul cu Ajax, galeria roş-albastră n-a avut nici o coregrafie. Dacă atunci n-au putut să o pună în practică pentru că arena n-a fost plină, acum UEFA nu a dat voie. Motivul? Stelişti pregătiseră o coregrafie cu mesajul "Mai presus de viaţă şi de moarte e Steaua" şi înfăţişa şi un cap de mort. Observatorii de la Nyon au decis că instigă la violenţă şi le-au interzis-o! Fanii au rămas doar cu steagurile şi cu strigătele, suficient totuşi pentru a crea o atmosferă de primăvară europeană.

"Dacă am fi jucat acest meci pe Maracana şi tot n-am fi reuşit să satisfacem toate cererile de bilete"
Mihai Stoica

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (38)
djamorphis
djamorphis  •  08 Martie 2013, 16:21
Postat de saviola2_8 pe 08 Martie 2013, 16:07

pai NA are ACOPERIS RETRACTABIL! dar il retracteaza doar cand vor:)) am fost la steaua rapid acum 2 ani cu aperisul tras!:))

Scuze, ai dreptate. Probabil mergand tot timpul cand era deschis am ramas cu impresia ca nu are. Oricum, mai tin minute si acum ce frig am facut anul trecut la meciul cu Twente. Eram in peluza sus de tot si batea vantul mama, mama.

saviola2_8
saviola2_8  •  08 Martie 2013, 16:07
Postat de djamorphis pe 08 Martie 2013, 15:57

Pai normal, Veltins-Arena este un exemplu foarte bun. A costat cu 50 de milioane mai putin. Daca si NA avea aoperis si gazon retractabil costa probabil 280 milioane!!

pai NA are ACOPERIS RETRACTABIL! dar il retracteaza doar cand vor:)) am fost la steaua rapid acum 2 ani cu aperisul tras!:))

djamorphis
djamorphis  •  08 Martie 2013, 15:57
Postat de saviola2_8 pe 08 Martie 2013, 15:48

stiu ce zici, eu am fost pe stadionul lu ajax, acum vreo 4 ani, pana sa fie renovat, frate ce scaune, ce conditii, ziceai ca e facut in viitor:) la noi s-au zgarict la scaune la aspectul exterior! la multe, a costat o caruta de bani dar eu sunt sigur ca de fapt a costat pe jumatate, banii find impartiti de `interlopi`, nu vreau sa supar pe nimeni, e un stadion frumos dar cu banii aia se putea mult mai mult!

Pai normal, Veltins-Arena este un exemplu foarte bun. A costat cu 50 de milioane mai putin. Daca si NA avea aoperis si gazon retractabil costa probabil 280 milioane!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează