Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 13:04

Prezintă ştiri despre Steaua în fiecare zi a săptămînii. La jurnalul Sportiv al Antenei 1 sau la GSP TV, prezentatoarele vorbesc despre reuşitele echipei antrenate de Reghecampf. Au mers pe stadion, unele dintre ele vor fi şi în tribunele Arenei Naţionale diseară. Au prins pasiunea pentru fotbal, iar fetele care prezintă astăzi ştirile sportive au vorbit despre primul meci din "dubla" de foc cu deţinătoarea Ligii Campionilor, Chelsea!

PRONOSTIC: 1-1 -- Cristina Dochianu
"Cred că Steaua nu va pierde! Păstrînd proporţiile, pentru mine meciul acesta este unul asemănător cu cel pe care România l-a jucat cu Suedia în 1994. Acum, fotbalul românesc are din nou şansa de a înfrunta una dintre forţele fotbalului mondial. Ca şi atunci, dacă am fi întîlnit Brazilia în semifinale, rezultatul este mai puţin important. Aşa că, hai să ajungem în semifinalele Europa League!"

PRONOSTIC: 1-0 -- Dorina Florea
"Pot spune că aştept meciul cu Chelsea de cîţiva ani buni. Am trăit dezamăgiri mari pe stadion, dar am şi avut cele mai frumoase momente. Fie că Steaua a jucat pe Ghencea sau pe Arena Naţională, victoriile au fost cele mai tari. În această seară mi-aş dori, ca suporter român, ca Steaua să nu primească gol. Rusescu să fie decisiv şi să marcheze cel puţin o dată! Steaua e în formă şi poate elimina Chelsea"

PRONOSTIC: 2-1 -- Ani Plumb
" Steaua - Chelsea... Va fi greu, foarte greu, dar se poate decide totul în meciul retur de la Londra, tot în prelungiri. Chelsea a venit la Bucureşti motivată, chiar dacă există un dezechilicru în interiorul echipei. Sînt sigură că poate să fie din nou o seară mare pentru Steaua şi pentru fotbalul românesc. Eu zic că Steaua poate să cîştige cu 2-1, şi sută la sută Raul Rusescu o să fie omul meciului. Prea a ratat!"

PRONOSTIC: 1-1 -- Bianca Voicu
"Numai cînd te gîndeşti ce fotbalişti sînt la Chelsea, ştii că va fi un meci mare. Steaua poate produce din nou o mare surpriză, dar e foarte important să nu primească gol la Bucureşti. Aştept să fie un meci nebun, cu o atmosferă fabuloasă, iar la final să ne bucurăm împreună, stelişti, români, adversari de un nou rezultat fabulos al liderului Ligii 1"

PRONOSTIC: 1-0 -- Geanina Varga
"E un meci care va rămîne în istoria fotbalului românesc. Adversa roş-albaştrilor e deţinătoarea Ligii Campionilor, principala favorită la cîştigarea trofeului în acest an. Trebuie să fie un meci magnific, fără o înfrîngere la Bucureşti pentru a putea spera în retur că se pot califica din nou. Ar urma sferturile de finală... Un vis la care nici cel mai mare stelist nu spera"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”