INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 22:05, DIGISPORT, DOLCESPORT, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Legenda Stelei şi a lui Chelsea avertizează: "Mă pufneşte rîsul! Doamne fereşte pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 18:46

Steliştii au mult mai multe speranţe înainte returului cu Chelsea după ce au cîştigat în tur, scor 1-0. Totuşi, Dan Petrescu i-a avertizat pe jucătorii Stelei.


"Va fi de 5 ori mai greu la Londra. Cu Sparta Praga au fost relaxaţi, dar acum au pierdut meciul tur, ştiu cine este Steaua, ce poate Steaua şi ce trebuie să facă. Chelsea nu va fi aceeaşi echipă de pe Naţional Arena, acum îi vor ataca din start pe Stamford Bridge", a spus Dan Petrescu la Fotbal Club.

SuperDan a reacţionat şi după declaraţiile lui Dumitru Dragomir, cel care a spus că Chelsea nu se va califica dacă va juca Lampard: "Sincer, mă pufneşte rîsul! Doamne fereşte pentru Steaua să joace Lampard! Jucătorii să nu bage în seamă aceste declaraţii care nu-şi au nici un rost", a încheiat tehnicianul lui Dinamo Moscova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
iceman_giulesteanu
iceman_giulesteanu  •  14 Martie 2013, 10:44

Ma uit la ce comentarii sunt la articol si ma bufneste rasul(si pe mine). Multa lume spune ca la nivel de IQ suporterii stelei stau cel mai slab, dar acum vad acest lucru exemplificat. Il crucifica pe Dan Petrescu, un jucator care a crescut la stanutza lor atunci baza militara de furat jucatorii si nu a fost sustras de pe la vre-o echipa ca sa isi faca stagiul militar, alftel unul din PUTINII jucatori produs 100% al "La Stania"(varianta becaliana pentru "La Masia"). Si omul nici macar nu a zis ceva de raul mioarelor ci la taxat pe "mitica de la brutarie". In afara de Ilie Dumitrescu si Gabi Balint cred ca Dan Petrescu este cel mai avizat sa vorbeasca despre fotb

nicco
nicco  •  13 Martie 2013, 23:22
Postat de bebe_shtrumpf pe 13 Martie 2013, 22:42

Dan Petrescu se referea strict la Lampard, si ca el nu crede ca este un jucator slab....atata tot!

I se spune "super- Dan" pentru ceea ce a facut ca jucator nu pentru realizarile ca antrenor... "Super"e asa de folosit incat s-a demonetizat, la fel ca "fabulos": daca toata ziua se inscriu cu duiumul goluri "fabuloase" termenul nu mai are nicio valoare deosebita. La fel cu "super": super-una, super-alta, apoi inca ceva super, nu mai spune nimic...

bebe_shtrumpf
bebe_shtrumpf  •  13 Martie 2013, 23:01
Postat de costibb pe 13 Martie 2013, 23:00

mai ovidiule,ti-ai facut cont de stelist acum?:)))))))

i-am zis eu ca se converteste :)))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează