INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA

Metode de intimidare » Cum încercau cei de la Chelsea să-i enerveze pe adversari :O

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 12:31

Nu doar românii au tactici speciale pentru a juca împotriva echipelor mari din Europa, chiar şi englezii recurg la strategii care de care mai ciudate.

Vestiarul în care se vor schimba steliştii la Stamford Bridge nu e luxos, dar arată decent. Cabina era insuportabilă acum 10 ani.

Elvis, un ghid de la turul stadionului, povesteşte: "Glenn Hoddle a fost un manager foarte bun pentru Chelsea, însă avea nişte principii ciudate legate de psihologia fotbaliştilor. A redus vestiarul oaspeţilor la doar un sfert din suprafaţa de acum, abia avea loc toată echipa.

În perete se afla o ţeavă prin care primăvara şi toamna băgam apă fierbinte, iarna o lăsam rece, pentru ca adversarii să aibă cele mai proaste condiţii.

Cei mai mulţi se enervau şi jucau cu determinare maximă, ca să se răzbune. Chelsea cîştiga jumătate dintre meciurile de acasă. Apoi a venit Ranieri şi a cerut să fie construit un vestiar normal. În perioada Mourinho, n-a pierdut pe Stamford Bridge timp de patru ani şi jumătate, deci nu vestiarul oaspeţilor era problema", a explicat ghidul.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thumbzilla
thumbzilla  •  14 Martie 2013, 17:57

dupa ei s-au luat si rromi din julesti,unde gasesti rahat pe pereti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează