INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  MANCHESTER CITY - CHELSEA 2-0

Mihai Stoica a urmărit-o la lucru pe Chelsea: "O dăm cu ei parte în parte!" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 17:57

Mihai Stoica, managerul Stelei, a dezvăluit o parte din raportul pe care l-a întocmit după ce a urmărit-o la lucru pe viitoarea adversară a "roş-albaştrilor" din Europa League, Chelsea. Londonezii au pierdut în deplasare, scor 0-2, împotriva lui Manchester City.

"Chelsea e extraordinar de puternică, au 6 jucători care ar putea să joace în orice film de acţiune, în trupa lui Guy Ritchie. Sînt o forţă a naturii! Obi Mikel m-a impresionat, nu înţelegeam de ce joacă, dar e extraordinar de disciplinat tactic. E foart inteligent. Hazard e un fenomen. Acest Demba Ba e o surpriză foarte placută.

Lampard e în scădere, dacă ar fi reuşit să marcheze din penalty, Chelsea ar fi cîştigat meciul. Nu cred că sînt o echipă care să nu poată să fie eliminată. A marcat pe final şi la Praga şi pe Stamford Bridge în meciurile cu Sparta. Sînt foarte puternici, e greu să piardă duelurile fizice, de aia nici nu faultează.

Citeşte şi: VIDEO Cum a arătat Chelsea la înfrîngerea cu City, 0-2 » Multe vedete, nici o echipă

Majoritatea jucătorilor nu sînt extraordinari din punct de vedere tehnic. O dăm cu ei cu şanse. Am un raport foarte stufos de prezentat lui Reghecampf. Poate chiar o să-l şi public să înţeleagă unii că, în momentul în care stăpîneşti fenomenul, ştii să descifrezi jocul. Am studiat şi eu rapoarte făcute de Mourinho, nu trebuie să fac o şcoală de antrenori", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Meciurile dintre Steaua şi Ajax vor avea loc pe 7 şi 14 februarie, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (62)
putregaiu
putregaiu  •  25 Februarie 2013, 00:39

MM are experienta in scris rapoarte dinainte de '89 doar ca acum le scrie pe hartie soft, parfumata sa aiba Prodanca cu ce se sterge la dodoashca

putregaiu
putregaiu  •  25 Februarie 2013, 00:36

Ce importanta isi da MM asta, cum a batut el drumu pana in Manchester ca sa-i remarce pe Obi Mikel, Hazard si Demba Ba. Reghe care a vazut meciul la TV cu siguranta il asteapta pe MM ca pe painea calda sa vina cu raportul lui stufos de la fata locului... Hai MM, impreuna (cu verii Becali) spre inchisoare cu executare

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  25 Februarie 2013, 00:20
Postat de adrian84 pe 25 Februarie 2013, 00:00

Da, stie fotbal, o dovedeste de cate ori castiga Steaua. Toate victoriile Stelei se datoreaza managerului numaru'unu iar infrangerile sunt ale jucatorilor si antrenorului. Chiar stie, s-a vazut si in seara meciului dintgre Barca si Milan. Omu'e toba de fotbal.

Salut Adi! A fost comic momentul, eu nu stiu cum de contRRRactul sau nu a fost macar suspendat de comun acord, pentru ca acum, daca mm va fi condamnat va aduce prejudiciu imaginii digisport,,, Intr-o tara civilizatAAA din Vest, un om implicat intr-un proces de asemenea anvergura ar fi parasit postul,,, de rusine! La acest personaj, nesimtirea e infinita,,, _____ oooohhh ar trebui sa verific macar odata inainte sa postez comentariile mele scrise in graba :P

Vezi toate comentariile (62)
Comentează