INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

MM i-a dezvăluit lui Becali secretele lui Chelsea! Concluzia lui Gigi şi stelistul care va uimi: "Va fi rachetă"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 17:21

Gigi Becali a vorbit despre întîlnirea cu Roman Abramovici şi a analizat jocul celor de la Chelsea, ajutat de ceea ce a văzut "scouterul" Mihai Stoica.

Avantajul Stelei în această "dublă" din optimile Europa League e lipsa de motivaţia a vedetelor de la Chelsea, crede patronul roş-albaştrilor.

"Pentru mine nu are mare importanţă să mă întîlnesc cu Abramovici. Pentru mine e mai important să îmbrăţişez un călugăr de la muntele Athos. Am ambiţie să-l bat pe Abramovici, asta da.

Chelsea e o echipă statică, puternică, dar nu pasează foarte mult. Dar n-au joc colectiv. O să fie o mare surpriză, o să vedeţi ce-o să se întîmple la Bucureşti. MM mi-a zis că sînt jucători foarte puternici, forţe ale naturii. Dar n-ai cum să-i motivezi la un meci cu Steaua pe unii care cîştigă 50 de milioane, cum e Lampard. Dar eu pe Chipciu, e altceva. Rachetă va fi Chipciu", a spus Gigi Becali.

Meciurile dintre Steaua şi Chelsea vor avea loc pe 7 şi 14 martie, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
zwqx
zwqx  •  26 Februarie 2013, 08:04
Postat de steaua1986forever pe 25 Februarie 2013, 19:44

Alpine, tocmai ai recunoscut noua clona. La mai mare. Hai ca poti....Cat despre Valahul, nu il cunosc, nu il apreciez, insa l-a injurat de MII DE ORI pe oier, de unde pana unde sa fie el 'fan al lui Gigi' ? Esti penibil. Stelisti adevarati (peste 95%) nu il apreciaza pe oier in schimb la voi 100% aveti vise erotice cu chelia lui Paskany si cu burdihanul imens al lui Muresan.

Crede-ma, chiar nu te inteleg. Cum ai dedus ca si-a recunoscut Alpin noua clona, ai vreun argument sau pur si simplu ti-a trecut ceva prin cap? Si de ce crezi ca eu sunt penibil si nu tu? Bati campii cu Alpinii si marinii tai. Du-te si fa-i statuie lui Gigi. Sau lui MM. Sau fa mai bine un grup statuar si bag-o si pe Prodanca.

gerula666
gerula666  •  26 Februarie 2013, 02:30

Nu m-am mai rugat de vreo 20 de ani, dar incep de maine: "Hai Doamne fa cumva, ca JiJi sa il insulte pe Abramovici"...si poate astfel ar disparea acest personaj de pe fata pamantului.

kingme
kingme  •  25 Februarie 2013, 22:52

Eu sper totusi ca jucatorii si antrenorul au invatat sa nu creada in prostiile debitate de Becali sau MM

Vezi toate comentariile (28)
Comentează