INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

MM s-a năpustit să dea mîna cu Benitez la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 10:51

Imediat cum s-a încheiat partida cu Chelsea, scor 1-3, MM Stoica s-a dus glonţ la Rafa Benitez.

Managerul Stelei i-a întins mîna şi s-a salutat cu spaniolul! Ibericul a părut un pic mirat, după care a mers să se salute şi cu tehnicianul adversarei, Laurenţiu Reghecampf. Apoi, MM a fost alături de jucători să salute grupul de români, managerul avînd lacrimi în ochi.

Steaua a ratat calificarea în sferturile Europa League, după ce cîştigase prima manşă cu Chelsea cu 1-0. Londonezii s-au impus ieri cu 3-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
coreeanu
coreeanu  •  16 Martie 2013, 13:27

Un personaj jenant.

stelist1986
stelist1986  •  15 Martie 2013, 22:10

MM are niste flatulente inimaginabile in cap . El chiar se crede o personalitate in fotbal, ca se bate pe burta cu Mourinho.

caius_cosades
caius_cosades  •  15 Martie 2013, 20:22

10 chestii despre becali & co; part. two: 5. Gigi Becali i-a avertizat pe jucătorii lui Chelsea că, dacă dau gol în meciul de joi, riscă să nu mai ajungă niciodată la Steaua. 6. Gafă penibilă a jurnaliștilor englezi. Aceștia au crezut că Tătărușanu e bulgar, deoarece i se zice Tătă. 7.Autoritățile din Grecia i-au confiscat lui Gigi Becali o valiză cu bani cu care finanțatorul Stelei voia să-i motiveze pe călugării de la muntele Athos să se roage corect pentru șansele Stelei 8. Când Argăseală a văzut cum arată femeile din Anglia, cunoscutul obicei al lui Mache nu i s-a mai părut deplasat. 9. Deviza lui Meme este: Decât o viață în genunchi, mai bine i-o sug lui Gigi din altă poziție

Vezi toate comentariile (23)
Comentează