INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Nici presa din Anglia nu crede » Torres e din nou eroul lui Chelsea după golul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 09:37

Presa engleză notează, joi seară, după calificarea echipei Chelsea în sferturile de finală ale Europa League în urma dublei manşe cu Steaua, 0-1 la Bucureşti şi 3-1 în Anglia, că formaţia londoneză a fost salvată de un dezastru de spaniolul Fernando Torres, autorul golului decisiv în returul cu steliştii.

"Fernando Torres a salvat-o pe Chelsea de dezastru în Europa League, eliminînd-o pe Steaua", a titrat The Sun.

"A fost o seară ridicol de distractivă. Încă nu am reuşit să procesez jocul celor de la Spurs. A fost atît de ridicol şi de palpitant încît s-ar putea să am nevoie să procesez pînă la sferturile de finală. Steaua a făcut din nou situaţia dificilă pentru Chelsea, dar de această dată am avut parte de noutatea unui gol al lui Fernando Torres, apoi lui Fernando Torres i-a sîngerat nasul, iar apoi Fernando Torres a ratat un penalti", se arată la finalul comentariului de pe ediţia online a cotidianului Telegraph.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Daily Mail a menţionat: "Torres salvator, Chelsea supravieţuieşte şi se califică în sferturi".

"Fotbalul este ciudat. Brusc şi aproape de nicăieri, Chelsea are o perioadă deosebită. Cu doar cîteva zile în urmă ar fi putut fi condusă cu patru goluri la pauză, dar nu a fost aşa, iar acum este în sferturile Europa League, va rejuca meciul din Cupa Angliei şi are şanse şi în campionat. Ciudat, dar atunci cînd foloseşti trei jucători minunaţi în combinaţii se întâmplă lucruri minunate. Aceasta este combinaţia dintre Mata, Oscar şi Hazard. Campionii Europei şi-au arătat hotărîrea de a rămîne în competiţia continentală învingînd Steaua", notează şi The Guardian.

Daily Mirror scrie că Fernando Torres este eroul meciului în urma căruia Chelsea a evitat o eliminare ruşinoasă din Europa League şi că fanii echipei londoneze nu au mai fost atît de entuziasmaţi de un gol înscris de spaniol de anul trecut, din aprilie, de la un meci cu FC Barcelona. Sportsmole.co.uk notează că echipa Chelsea a trecut peste "provocarea Steaua Bucureşti".

Sursă: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ogica30
ogica30  •  15 Martie 2013, 14:37
Postat de andrey321 pe 15 Martie 2013, 12:59

BARCELONA 2-0 PENTALTY PA

aaaa, vorbesti despre meciul ala , dinaintea erei noastre.

spartakus.
spartakus.  •  15 Martie 2013, 13:28
Postat de daniaania pe 15 Martie 2013, 12:25

da esti cu reierul prajit..cine a batut pe Mnach. fara sa primeasca gol ? CFR pana cand Steaua o sa bata echipa de top la ele acasa sa ma cauti, friere!!Comentariul tău...

Manchester 2.

andrey321
andrey321  •  15 Martie 2013, 12:59
Postat de daniaania pe 15 Martie 2013, 12:25

da esti cu reierul prajit..cine a batut pe Mnach. fara sa primeasca gol ? CFR pana cand Steaua o sa bata echipa de top la ele acasa sa ma cauti, friere!!Comentariul tău...

BARCELONA 2-0 PENTALTY PA

Vezi toate comentariile (33)
Comentează