INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pantilimon îi avertizează pe stelişti: "Chelsea are fluctuaţii de formă, dar să nu o subestimaţi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 10:36

Costel Pantilimon, portarul lui Manchester City, a vorbit despre şansele Steleie de a o elimina pe Chelsea, după 1-0 în manşa tur a optimilor Europa League.

"Chelsea e o echipă care are fluctuaţii de formă. Nu trece prin cea mai bună perioadă, poate e normal pentru o formaţie care a început sezonul cu alt antrenor, şi ai cărei jucători aud că peste nu ştiu cît timp va fi schimbat din nou.

Dar ar fi o mare eroare să desconsidere cineva pe Chelsea. Nici nu-mi închipui că băieţii de la Steaua vor face asta. La Chelsea sînt jucători cu mare valoare şi cu mare experienţă", a spus Costel Pantilimon, conform evz.ro

Acesta a vorbit şi despre atmosfera de pe arena londonezilor: "La acest nivel nu cred că se mai pune problema presiunii pe care o pot exercita tribunele asupra ta. Şi, oricum, Stamford Bridge nu se numără printrele arenele «de speriat» din Europa", a încheiat portarul lui City.

Meciul retur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vandersaar
vandersaar  •  13 Martie 2013, 19:43

Cică Steaua sa nu o subestimeze pe Chelsea :))) poate invers.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Martie 2013, 19:41

Bravo Pantilimon. Sună-l pe marica și explică-i și lui cum trebuie tratată Chelsea. Bietul marica a mâncat carne de curcan, acolo in Germania :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează