INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Pe MM l-au lăsat complet nervii: "Cine p... mea eşti tu, mă?"

Aproape nici un meci fără un mare scandal pe care să-l provoace sau în care să fie implicat managerul Stelei
Aproape nici un meci fără un mare scandal pe care să-l provoace sau în care să fie implicat managerul Stelei

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:48

Enervat că e filmat în pauza meciului cu Gaz Metan, în timp ce îl certa pe arbitrul Kovacs, Mihai Stoica l-a înjurat şi l-a ameninţat pe un cameraman al postului DolceSport.

Eliminarea lui Cristi Tănase în prima repriză a meciului Steaua - Gaz Metan a produs nu numai iritarea steliştilor, dar şi un scandal care a avut loc în pauza întîlnirii şi care l-a avut în prim-plan pe managerul general al roş-albaştrilor.

Ce s-a întîmplat? Cum cartonaşul roşu încasat de Dodel a fost în finalul primei reprize, imediat după fluierul care a pus punct celor 45 de minute, Mihai Stoica a continuat să protesteze la adresa lui Kovacs. L-a însoţit chiar şi pe tunel, iar strigătele lui MM au putut fi auzite chiar şi după ce arbitrul a intrat în cabină. "Bă, ne-a nenorocit ăla! L-a vînat pe Tănase, l-a urmărit să-l elimine, p-ăla de la Mediaş n-a văzut să-l dea afară", striga MM, care era extrem de nervos.

Calmat cu greu de Mache
După ce pauza s-a terminat, MM a revenit pe tunel avînd aceeaşi stare de surescitare. A continuat să strige la Kovacs şi să-i reproşeze decizia. Unul dintre cameramanii postului Dolce Sport, care a transmis meciul în direct, s-a postat în faţa ieşirii de la vestiare pentru a-i filma pe jucători cum ies pe teren. MM l-a văzut şi, crezînd că e filmat special pentru că face scandal la adresa arbitrului, l-a luat la ţintă pe respectivul operator.

"Bă, băga-mi-aş p...! Cine p.. mea eşti tu, mă, să mă filmezi pe mine?!", a început să urle MM. Marius Ianuli, team-managerul Stelei, care se afla în apropiere, a sărit să-l potolească pe Stoica, însă s-a lovit de nervii acestuia: "Lasă-mă în pace!, ce caută ăsta aici să mă filmeze?, dă-l în p... mea, să plece de aici!".

Mîine are cel mai greu meci: la Înalta Curte
Ieşirea nervoasă a lui Mihai Stoica a avut loc cu 3 zile înaintea unui moment extrem de delicat pentru oficialul Stelei. Mîine la prînz, MM va trebui să se prezinte la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde poate fi dat un verdict final în Dosarul Transferurilor. Precedenta instanţă l-a găsit vinovat pe Stoica de evaziune fiscală şi l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

Nervos şi în Antalya
Şi pe parcursul stagiului de pregătire din Turcia, Mihai Stoica a avut ceva de împărţit cu cameramanii, de această dată cu cei de la DigiSport. Enervat că era filmat, la un amical, în timp ce înjura arbitrul şi şuta în sticlele de apă din jurul băncii, MM a început să-i adreseze cuvinte jignitoare şi să-l ameninţe pe respectivul operator TV. Stoica e colaborator permanent la DigiSport, post din partea căruia încasează lunar în jur de 2.500 de euro!

Era să ia bătaie la Chiajna
În ultima vreme, MM a tot fost implicat în evenimente în care au ieşit scîntei. Cel mai important a fost la meciul de Cupă de la Chiajna, cînd, la final, a avut o altercaţie cu doi dintre secunzii lui Ilie Stan. Preparatorul fizic Lucian Păun şi antrenorul cu portarii, Dumitru Costică, au sărit să-l bată pe managerul Stelei, cel care îi ironizase pe toată durata perioadei petrecute de ei, împreună cu Stan, în Ghencea. Incidentul a fost aplanat de stewarzi şi de jandarmi.

ALTE ŞTIRI DESPE STEAUA:

"Mergem înainte şi fără prime"
Iasmin Latovlevici, cel care a marcat în meciul retur cu Ajax de la Bucureşti, aşteaptă cu nerăbdare "dubla" din Europa League contra lui Chelsea: "Este foarte important să nu pierdem la Bucureşti, să nu luăm gol. Vom întîlni o echipă valoroasă, în nici un caz nu-i vom subestima. Joi este următorul test pentru noi şi sper să trecem de el cu brio. Ne motivăm singuri. Dacă vor veni şi banii din primele oferite de domnul Becali, atunci e bine, dacă nu, mergem înainte. Acum tot ce contează este meciul cu Chelsea şi trebuie să ne pregătim cît mai bine".

Becali îl acuză pe Kovacs!
Gigi Becali crede că arbitrul Istvan Kovacs l-a eliminat prea uşor pe Cristi Tănase, după ce mijlocaşul l-a faultat în minutul 44 al meciului cu Gaz Metan Mediaş pe Bawab. "Arbitrul a încercat să facă măgării! Te bate Dumnezeu dacă vrei să-i faci rău lui Becali. A dat el omul afară... Tănase şi-a retras piciorul, n-a fost nimic. Dar Dumnezeu îl va pedepsi, la fel şi pe judecătoarea care m-a condamnat. Dar vreau să fie pedepsiţi acum, pe pămînt!", a spus patronul la finalul meciului. Tănase a ajuns la trei "roşii" în acest sezon, unul în campionat şi două în Europa League cu Spartak Trnava şi Copenhaga.

Cota cea mai mică pentru un egal
Conform bookmakerilor, 1-1 este cel mai aşteptat scor la Steaua - Chelsea, avînd cota 6,50, urmat de o victorie a londonezilor cu 2-1, cota 8,50. Pentru un meci nul cota este de 10,00, aceeaşi ca şi pentru o victorie a Stelei cu 1-0! Ca scorul să fie la fel ca în jocul cu Ajax din "16-imi", 2-0, cota este de 19,00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (89)
peryfery
peryfery  •  05 Martie 2013, 01:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asa e mai ales ca tu nu ai echipa.pa cine ai vrea tu la STEAUA in locu lu MEME pa netoiu?

giussybaratky23
giussybaratky23  •  04 Martie 2013, 22:03

Daca era de la Digi, i-o sugea Memita.

thumbzilla
thumbzilla  •  04 Martie 2013, 22:01
Postat de adiharna pe 04 Martie 2013, 11:46

Mache cu care mana la tinut sa se potoleasca? Cu aia cu care si-a facut ...?

cu aia care te tine pe tine de mana.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează