INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Poveste de la ultima deplasare de succes a Stelei în Anglia: "Mare grijă la Di Caprio!" :D

Leonardo Di Caprio
Leonardo Di Caprio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 13:52

Iulian Miu, fostul fundaş al Stelei, a fost pe teren la prima calificare a "roş-albaştrilor" în faţa unei echipe din Anglia. Cu el în echipă, dar şi cu Laurenţiu Reghecampf, actualul tehnician, "militarii" o eliminau în 1999 pe West Ham în turul doi al Cupei UEFA, după 2-0 la Bucureşti şi 0-0 în Anglia.

“A fost un meci dificil, cu toate că am cîştigat la Bucureşti cu 2-0. Aici, cei de la West Ham au pus o presiune fantastică. A fost un public extraordinar, dar am putut să ne calificăm mai departe.

Domnul Ienei avea nişte vorbe mai liniştite. Ne spunea «Dom’ne, nu au ce să vă facă, nu au cum să vă ia banii din cont, casele. Nu pot decît să vă bată»”, a povestit Iulian Miu la Dolce Sport.

Acesta a amintit şi de un moment hazliu, care a avut loc înainte de partida retur: "La West Ham juca Di Canio, iar Ienei ne-a zis la şedinţă, printre altele, «aveţi grijă la acest italian, Di Caprio, că este foarte rapid şi poate crea panică». I-am zis: «Nea Imi, Di Caprio a jucat în Titanic... ». Erau emoţiile foarte mari”, şi-a amintit Miu.

Pe cine a confundat Ienei
Paolo Di Canio
- 44 de ani
- fost atacant
- a evoluat la echipe ca Lazio, Juventus, Milan, Napoli, Celtic, West Ham
- a cîştigat ca jucător: titlul în Serie A (1996), Supercupa Europei (1994), Cupa UEFA Intertoto (1999)
- a antrenat Swindon Town între 2011 şi 2013, promovînd în liga a doua engleză

Leonardo Di Caprio
- 38 de ani
- actor
- a jucat în filme celebre ca "Romeo şi Julieta", "Omul cu masca de fier", "Titanic", "Cîrtiţa" sau "Inception"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
shmen_dan
shmen_dan  •  13 Martie 2013, 19:07
Postat de legend31 pe 13 Martie 2013, 14:38

Sunt fan stelist..si da..foarte probabil vom pierde calificarea maine(sa fim realisti)..dar nu inteleg ce atata bucurie pe fanii echipelor adverse..e asa mare onoare sa privesti la televizor un meci din optimi, cand echipa ta nici macar nu a prins grupele?? mi se pare penibil...

si eu tare am impresia ca tu esti un fan frustrat al unei echipe in deriva,si care nu are ce comenta despre echipa lui.suntem constienti ,noi suporterii stelei ca nu ne ridicam si nu ne vom ridica vreodata la nivelul lui chelsea,dar cel putin,chiar daca vom primi 10 cum spun unii la fel ca tine,echipa tot va iesi cu fruntea sus din europa league.eu cred ca merita un pic respect acesti jucatori care au invins pe ajax si pe chelsea la bucuresti.sa-ti fie rusine tie si celor ca tine care pe deasupra va mai numiti si romani.

cadamud
cadamud  •  13 Martie 2013, 16:25

Ce stire de 2 bani, mai bine scriati ca se vand castraveti fara seminte la bufetul de la Stamford Bridge. Va fi ff greu maine, prevad ca Steaua se califica din nou dupa penalty-uri. Specialitatea casei. Sfert de finala cu Benfica.

adi_heydrich
adi_heydrich  •  13 Martie 2013, 14:58
Postat de marshall2005 pe 13 Martie 2013, 13:45

bun filmul TITATNIC

Jalnic GSP-ul

Vezi toate comentariile (14)
Comentează