INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, MÎINE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pregăteşte Reghe surpriza? » Cine poate fi "arma letală" cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 20:18

Steaua evoluează mîine în prima manşă a "dublei" cu Chelsea, din cadrul optimilor Europa League.

Laurenţiu Reghecampf a ales deja cei 18 jucători pe care se va baza, lăsîndu-i în afara lotului pe Adi Rocha şi Paul Pîrvulescu. Vor lipsi şi Nikolici, Georgievski şi Gabi Matei, accidentaţi, dar şi Doru Bratu, neinclus pe lista UEFA.

Apare în schimb Gabriel Iancu, mijlocaşul de 19 ani transferat în această iarnă pentru 500.000 de euro de la Viitorul Constanţa. Acesta va lua loc pe bancă, dar şi-ar putea face apariţia pe teren în partea a doua, Reghe mai avînd la dispoziţie o singură rezervă ofensivă, Mihai Costea.

Dacă va intra pe teren, Iancu ar bifa primele minute în tricoul Stelei într-o partidă oficială. Fostul jucător al Academiei "Gheorghe Hagi" putea ajunge în urmă cu un an la Ajax, echipa eliminată de Steaua în turul anterior al Europa League, dar olandezii au ezitat în momentul negocierilor.

6 goluri în 18 partide a marcat Gabriel Iancu în Liga 1, toate pentru Viitorul Constanţa

1 gol a marcat mijlocaşul pentru Steaua, în amicalul cu Jablonec, scor 1-1

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc mîine, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  07 Martie 2013, 08:43

Arma letală ?! Dați-le steliștilor câte un castron de păsulă(fasole) cu ceapă și atunci să vezi ” aer condiționat” pă stadion. La o lovitură liberă in careul englezilor, disciplinat tactic cum e, va trage Tănasă un bășinău de paralizează Cech, Mata, Lampard și alții instantaneu.

iulix73
iulix73  •  06 Martie 2013, 21:51
Postat de marius10094 pe 06 Martie 2013, 20:55

Arma letala ???? nu spuneti ca da cate un kalashnikov la jucatori p teren :))

Bai , tu confunzi cluburile ! Aici nu era vorba de Dinamo ci de Steaua ! Noi nu ne impiedicam de " pescari " ci eliminam Campioni de CL !

nubreed
nubreed  •  06 Martie 2013, 21:43
Postat de nicco pe 06 Martie 2013, 20:57

Arma letala? Sunteti dusi cu...Chiar crede cineva ca o echipa de la noi poate elimina Chelsea din vreo competitie? Sa fim seriosi...

dA , poate elimina , n-avem de ce sa nu speram , jocul Stelei arata bine , Chelsea e intr-o forma mai slaba . Daca nu acum atunci cand ? voi asa ati zis si cu AJax si uite ca nu ati avut dreptate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează