INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  ANGLIA

Presa din Anglia îl face praf pe Becali » Patronul Stelei luat la ţintă în The Independent şi The Sun

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 14:55

Jurnaliştii de la The Independent şi-au amintit din nou de Gigi Becali cu ocazia partidei dintre Chelsea şi Steaua.

Ziariştii englezi nu uită nici un detaliu care îl defăimează pe finanţatorul Stelei. "Misogin, rasist, homofob" sînt caracteristicile care i le atribuie englezii lui Becali.

Aceştia nu uită nici de condamnarea de 3 ani cu suspendare primită recent de Becali, nici de faptul că are o problemă cu comunităţile gay din România, nici de părerea care şi-a format-o despre Lady Gaga atunci cînd artista a concertat la Bucureşti.

De această dată englezii par foarte bine informaţi şi nu au uitat nici de divergenţele lui Gigi Becali cu Hagi, căruia amintesc că în dese rînduri îi trimitea echipa pe foaie.

Nici cei de la The Sun nu l-au uitat pe Gigi Becali, însă aceştia au făcut referire doar la declaraţiile pe care le-a făcut cu privire la meciul cu Chelsea.

562366-poza-noua.jpg

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (93)
cainelup
cainelup  •  08 Martie 2013, 12:56

"caracteristicile care i le atribuie englezii lui Becali."- " părerea care şi-a format-o despre Lady Gaga" - dupa care apare, totusi, "declaraţiile pe care le-a făcut ". Deci, se poate. Hai, ca 33% corectitudine gramaticala ne rau de loc, daca n-ai pretentii prea mari.

braveheartro
braveheartro  •  07 Martie 2013, 22:50
Postat de raducu117 pe 07 Martie 2013, 21:55

Si tot iam batut! Moarte englezilor!

Esti agramat ca toate oile steoiste. Taci ca ne faci de ras. Mai bine trage o Saniuta si asculta-l pe Guta, ca asta e nivelul tau.

drunk_driver
drunk_driver  •  07 Martie 2013, 22:34

Ca de obicei englezi se supara cel mai tare pe homofobi :)))) de ce oare ????? :))))

Vezi toate comentariile (93)
Comentează