INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Primul "11" depinde de Popa » Ce calcule îşi face Reghecampf pentru meciul de joi seară

Adi Popa a lipsit dintre titulari într-un singur meci în acest an, deplasarea de la Cluj, cu Universitatea, cînd Steaua a făcut cel mai slab meci pe 2013
Adi Popa a lipsit dintre titulari într-un singur meci în acest an, deplasarea de la Cluj, cu Universitatea, cînd Steaua a făcut cel mai slab meci pe 2013

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:50

Se va reveni la sistemul 4-2-3-1, însă antrenorul caută o variantă pentru a nu-l lăsa rezervă pe fostul mijlocaş al Chiajnei.

"Partida cu Gaz Metan a fost o capcană întinsă celor de la Chelsea pentru că la meciul de joi echipa nu va fi aceeaşi", a declarat Gigi Becali la finalul jocului cîştigat sîmbătă de Steaua cu 3-0. Ce modificări va produce Reghe?

În primul rînd nu va juca şi joi tot 4-1-4-1, ci va reveni la sistemul cu doi închizători. Pintilii va redeveni titular şi va face cuplu cu Bourceanu în faţa apărării. Mai departe, polonezul Szukala îşi va păstra locul în prima echipă, în ciuda faptului că Gardoş a fost integralist în "dubla" cu Ajax. În plus, brazilianul Tatu, şi nu Nikolici, va fi lîngă Rusescu.

Marea dilemă a lui Reghecampf e legată de Adi Popa. Prestaţiile excelente ale mijlocaşului aproape că îl obligă pe antrenor să-i facă loc în echipa de start, numai că şi Chipciu, şi Tănase trebuie să joace titulari.

Singura variantă, luată extrem de serios în calcul de Reghe, e cu Chipciu fundaş dreapta, Popa mijlocaş dreapta şi Tănase pe stînga, la mijloc. Antrenorul a şi primit acceptul lui Becali pentru a evolua în acest mod, iar dacă Chipciu va fi folosit fundaş, atunci va avea sarcina de a-l bloca pe belgianul Hazard, care joacă pentru Chelsea pe partea stîngă a ofensivei.

E cel mai în formă pe 2013
Jucător: Media notelor GSP*
1. Ad. Popa: 7,50
2-3. Tătăruşanu: 7,25
Latovlevici: 7,25
4. Chiricheş: 7,00
5. Chipciu: 6,75
* au fost luate în considerare toate meciurile din acet an, "dubla" cu Ajax, U Cluj şi Gaz Metan

Echipa probabilă la turul cu Chelsea
Tătăruşanu - Chipciu, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase - Tatu
Rezerve: Stanca, Gardoş, Rîpă, Filip, Prepeliţă, Nikolici, M. Costea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
muensteraner67
muensteraner67  •  04 Martie 2013, 14:10

"Prestaţiile excelente ale mijlocaşului aproape că îl obligă pe antrenor să-i facă loc în echipa de start, numai că şi Chipciu, şi Tănase trebuie să joace titulari." Poate sa imi explice cineva de ce TREBUIE sa joace Tanase titular???

sorin_y
sorin_y  •  04 Martie 2013, 12:58

si eu cred ca va juca Nikolici, Tatu nu e capapil sa tina mingea in fatza sa o protejeze... e mai mult un jucator de contre are mai multe sanse in retur in cazul unui rezultat favorabil

sola
sola  •  04 Martie 2013, 12:56

tatarusanu-rapa,sukala,chirches,latovlevici-popa,bourceanu,tanase-rusescu,nikolici,chipciu

Vezi toate comentariile (27)
Comentează