INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Raţ îi pregăteşte pe stelişti » Ce jucători l-au impresionat la dubla lui Şahtior cu Chelsea

Oscar l-a impresionat pe Raţ la dubla dintre Chelsea şi Şahtior Foto: Reuters
Oscar l-a impresionat pe Raţ la dubla dintre Chelsea şi Şahtior Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 21:01

Răzvan Raţ, fundaşul celor de la Şahtior, a întîlnit-o pe Chelsea în grupele Ligii Campionilor din acest sezon şi i-a oferit Stelei cîteva informaţii înaintea duelului din optimile Europa League.

" Steaua se poate bate cu Chelsea. Se pleacă de la 0-0 şi şansele există. Mulţi s-ar putea speria auzind de Chelsea, dar s-au tot văzut surprize. Eu cred că vor trata meciul cu seriozitate, dar depinde de cît de mult îi va interesa Europa League.

Mie mi-au plăcut Hazard şi Oscar la meciurile directe, nu mai vorbesc de Terry, Lampard şi restul. Atmosfera pe Stamford Bridge depinde de scor. Suporterii sînt influenţaţi de rezultat. Ei sînt diferiţi de cei ai lui Liverpool şi nu prea mai sînt la fel de gălăgioşi dacă echipa e condusă", a spus Răzvan Raţ la Contraatac, la GSP TV.

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, 7 martie, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
flo_ax
flo_ax  •  27 Februarie 2013, 22:32
Postat de andrei_bern10 pe 27 Februarie 2013, 21:52

I-auzi si la asta , cind ati condus voi pe Stamford Bridge ?

mai citeste o data... n-a spus ca suporterii erau tacuti cand Shaktar-ul o conducea pe Chelsea, ci in general. Si asta iti poti da seama urmarind orice meci al lui Chelsea la TV

andrei_bern10
andrei_bern10  •  27 Februarie 2013, 21:52

I-auzi si la asta , cind ati condus voi pe Stamford Bridge ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează