INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Reghe, la întrebările astea răspunzi? » Gazeta îl chestionează public pe antrenorul Stelei

Reghecampf are un salariu lunar de 20.000 de euro și contrat pînă în 2015
Reghecampf are un salariu lunar de 20.000 de euro și contrat pînă în 2015

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 09:28

Antrenorul Stelei a refuzat în ultima perioadă să intre în dialog cu Gazeta şi Pro Sport, dar returul de la Londra au născut nişte mari semne de întrebare.

GSP îl chestionează public pe "principalul" din Ghencea cu privire la unele lucruri petrecute la echipă, dar şi în privinţa unor decizii pe care le-a luat sau pe care va trebui să le ia în scurt timp

1. De ce în repriza a doua, cînd Chelsea marcase şi continua să preseze, dar era scorul 2-1, care o califica pe Steaua, n-a făcut nici o schimbare? Avea pe bancă 3 jucători defensivi care au confirmat pe deplin în "dubla" cu Ajax: Gardoş, Filip şi Prepeliţă. Prima schimbare a venit abia în minutul 78, după ce englezii au făcut 3-1.

2. De ce a fost introdus pe teren Adi Rocha, care e impresariat de Anamaria Prodan şi peste 3 luni rămîne liber de contract, atît în finalul meciului de la Londra, cît şi la Amsterdam, în condiţiile în care forma lui sportivă din această iarnă era una submediocră, mai ales după ce a venit la reunire cu multe kilograme peste greutatea normală?

3. E adevărat că a avut intenţia de a-l folosi pe Chiricheş fundaş dreapta în ambele manşe cu londonezii, dar a fost împiedicat de Gigi Becali, care i-a interzis ferm acest lucru?

4. E adevărat că în aproape toate meciurile Stelei de pînă acum s-a petrecut ceea ce s-a întîmplat în finalul jocului cu Chelsea de la Bucureşti, cînd Gigi Becali a intervenit şi a ordonat o anumită schimbare, lucru surprins atunci de camerele ProTV?

5. E adevărat că e nemulţumit de faptul că nu i se achită salariul la timp, atît lui, cît şi colaboratorilor din staff-ul personal?

6. E adevărat că le-a spus apropiaţilor că a fost dezamăgit de declaraţia pe care a făcut-o Gigi Becali zilele trecute, "dacă Reghe vrea să plece la vară, asta e"?

7. De ce ezită să anunţe în mod răspicat ce va face la vară, la finalul acestui campionat? Declaraţia sa după jocul cu Ceahlăul, "nu îşi au rostul astfel de discuţii acum, mai sînt 3 luni din acest sezon", lasă să planeze o incertitudine în privinţa viitorului său la Steaua.

8. E adevărat că în cazul în care va cîştiga titlul, la vară, are de gînd să pună condiţii dure în faţa patronului, atît în privinţa modului de a lucra la echipă, cît şi a colaboratorilor cu care să facă echipă, pentru a accepta să continue?

9. De ce a ales să-l trimită pe Mihai Stoica, manager în club, nu antrenor, să urmărească adversarii, în condiţiile în care alţi doi tehnicieni de anvergură care au lucrat cu MM, Olăroiu şi Dan Petrescu, nu-l lăsau pe acesta să studieze partidele formaţiilor cu care urmau să joace?

10. E adevărat că el a fost cel care a avut ideea de a propune trustului Pro o împăcare, dar preţul să fie scoaterea de pe postul sport.ro a lui Costin Ştucan, un ziarist care nu l-a menajat absolut deloc în acest sezon?

Două obiective din trei bifate
Reghecampf a plecat, împreună cu Steaua, în 3 competiţii diferite, iar ordinea obiectivelor era: titlul, primăvara Europa League, Cupa României. Doar ultima ţintă a fost ratată, pierzîndu-se în faţa Chiajnei în toamnă, în rest totul e în grafic. Primăvara europeană a fost realizată, iar titlul este acontat în proporţie de 99 la sută.

"La 1-1 sau chiar şi la 2-1, Reghe trebuia să-l scoată pe Rîpă, se vedea că nu mai poate cîştiga nici un duel. În plus, trebuia să-l bage pe Gardoş la mijloc ca să închidă spaţiile" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"La 1-1, Steaua ar fi trebuit să construiască mai mult, să aibă mai multă posesie. Au încercat acelaşi tip de joc, de verticalizare şi presing avansat, care a avantajat echipa gazdă" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (153)
robotzel
robotzel  •  17 Martie 2013, 01:08
Postat de ovi81ugw pe 16 Martie 2013, 20:26

din cate am vazut eu.... era la conferinta de presa oficiala ,obligatorie, cand le a spus alora ca nu vorbeste cu ei...un nesimtit inganfat...cum poti sa zici asa ceva ?ziaristii aia din sala au acreditare conferinta e obligatorie pt ca tv da bani grei sa televizeze si sponsorii dau bani grei pt ca e televizat si le apare acolo reclama...deci e platit si din banii presei...putea sa fie mai diplomat mai ales ca era conferinta uefa

conferinta este obligatorie prin prezenta. ideea de "no comment" a fost inventata de lumea civilizata. Daca nu vrea sa raspunda unor ziaristi este dreptul lui. Tu nu ai nici un drept sa il obligi sa raspunda. Nu sti multe despre legile din tara asta, iar mitocania de ungur nu te va ajuta in acest caz.

supersolo
supersolo  •  17 Martie 2013, 00:56

REGHE e inca antrenor mic ....a dat nasul prima data acum ca antrenor in cupele europene EUROPA LEAGUE E 50 LA SUTA DIN CE INSEAMNA LIGA CAMPIONILOR ...DACA SI ACOLO JOACA ASA CU 1 CA ROCHA CARE NU STIE NIMIK DE CAPUL LUI ...E CLAR......poate ca si unele interese personale au facut ca luarea unor decizii sa fie tardive si sa afecteze calificarea Stelei...dar daca se vrea antrenor adevarat ...va trebui sa taie in carne vie....nu sa NU promoveze non valori gen Rocha, ...si multi altii care practic nu ai nici un viitor ....desi sunt manageriati de nevasta-sa...

razvan.77.
razvan.77.  •  16 Martie 2013, 23:07
Postat de ovi81ugw pe 16 Martie 2013, 20:26

din cate am vazut eu.... era la conferinta de presa oficiala ,obligatorie, cand le a spus alora ca nu vorbeste cu ei...un nesimtit inganfat...cum poti sa zici asa ceva ?ziaristii aia din sala au acreditare conferinta e obligatorie pt ca tv da bani grei sa televizeze si sponsorii dau bani grei pt ca e televizat si le apare acolo reclama...deci e platit si din banii presei...putea sa fie mai diplomat mai ales ca era conferinta uefa

Sa presupunem ca de fata cu toti colegii, prietenii, rudele tale, eu te fac albie de porci, te fac sa te simti ultimul om de pe pamant .... probabil ca tu adoua zi ma vei invita la o bere :))

Vezi toate comentariile (153)
Comentează
Close