INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, MÎINE, ORA 22:05, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe ştie reţeta calificării: "Dacă înscriem, publicul se întoarce împotriva lor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 21:05

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre partida de mîine cu Chelsea şi spune că echipa sa va încerca să controleze meciul, recunoscînd că nu s-a gîndit nici o clipă să joace la egal.

...despre cum a pregătit partida cu Chelsea: "Vom încerca să conducem jocul, nu jucăm la egal, vrem victoria. Dacă este să îmi fie teamă de ceva, îmi e teamă doar de echipa mea. Avem o mică problemă cu Latovlevici, sperăm să îl refacem pînă mîine".

...despre scouterii care vor fi la meci: "Avem jucători de valoare, dar pe mine mă interesează să fie o echipă. Dacă vor fi mîine jucători remarcaţi, nu este problema mea. Toţi joacă pentru viitorul lor".

...despre atmosferă: "Cu siguranţă publicul joacă un rol foarte important. Sigur dacă noi vom marca, atmosfera nu le va fi prielnică celor de la Chelsea. Avem nevoie de gol să ne facem viaţa mai uşoară".

...despre faze fixe: "Chelsea este cea mai puternică echipă pe care am întîlnit-o pînă în această etapă. Cu siguranţă că vom avea probleme la fazele fixe, dar am studiat bine acest capitol şi ne-am pregătit pentru acest lucru".

Chelsea - Steaua este mîine, de la ora 22:05, în direct la Digi 1, Dolce 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
coclender
coclender  •  14 Martie 2013, 17:17

asa spun toti..nu am venit sa ne aparam am venit sa atacam sa inscriem sa bla bla bla...Midllesborough aduce-ti-va aminte aici a fost 1-0 si acolo au inscris primii in repriza intai era 1-0 ..au egalat englezii si s-a terminat 1-1 prima repriza, a2a repriza au dat navala englezii si cu publicul de partea lor i-au inghesuit in careu si bineinteles a venit 2-1 si 3-1 si asta a fost ...tare mi-e teama ca si diseara va fi cam la fel..Steaua trebuie sa dea cat mai multe goluri nu sa se multumeasca daca inscrie doar o singura data

kilimanjaro
kilimanjaro  •  14 Martie 2013, 12:10

steaua nu va face față lui Chelsea. O va lua drastic de tot. Și, vorba aceea : ”Decat codaș in UE, mai bine șef in liga lui mitică” La Severin, Cluj, Iasi...nimeni nu va declansa alarma in hotel. Acolo steaua e vazuta cea mai bună. In UE e bătaia lor de joc.

wertus
wertus  •  14 Martie 2013, 11:42
Postat de bebe_shtrumpf pe 13 Martie 2013, 21:39

Nu o sa fie chiar un cosmar daca pierde, totusi....I-au batut aici, au luat niste puncte importante pentru coeficientul ROmaniei- e bine....Sper doar ca - indiferent de rezultat, Steaua sa joace fotbal adevarat, cum a facut-o pana acum :)

au luat doar 1.5 puncte la coeficient deci au doar gloria ca bani sunt cam cat o victorie in UCL

Vezi toate comentariile (24)
Comentează