INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Reghe vrea să atace şi pe Stamford Bridge: "Nu ne apărăm la Londra!"

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 23:55

Laurenţiu Reghecampf îi asigură pe suporteri că Steaua va juca un fotbal ofensiv şi în retur, convins fiind că altfel nu ar avea nici o şansă la calificare


Steaua a reuşit o victorie istorică, împotriva campioanei Europei, dar Laurenţiu Reghecampf a apărut aseară, la conferinţă, afişînd o bucurie reţinută. Înainte de a vorbi despre meci, a ţinut să sublinieze din start: "Nu petrecem, nu e nici o bucurie, asta se va întîmpla doar cînd vom cîştiga trofee. Acum ne gîndim la partida cu Ceahlăul şi la returul de la Londra".

Click aici pentru VIDEO+FOTO!

Apoi, a disecat meciul contra londonezilor: " Chelsea este o echipă puternică, dar noi am jucat bine şi am meritat victoria. În foarte multe faze, dacă eram mai concentraţi, puteam obţine mai mult din această partidă. Pe Chelsea am urmărit-o în multe meciuri, am revăzut şi finala Champions League şi ştiam că va profita de orice greşeală a noastră. Din fericire nu am făcut nici o eroare!".

"Dăm gol la Londra!"
Antrenorul de 37 de ani crede că returul cu Chelsea, de peste o săptămînă, se anunţă unul de foc, iar Steaua se poate califica doar cu un joc cel puţin la fel de bun. "Nu ne este teamă de Chelsea, nu intrăm cu respect exagerat pe teren pentru că au şi ei jucători ca ai noştri. Valoarea individuală a unui jucător nu mai contează cînd îţi doreşti foarte mult să cîştigi, aşa cum ne-am dorit noi. Nu mergem la Londra să ne apărăm 90 de minute pentru că nu vom avea nici o şansă aşa, ci mergem să-i surprindem pe adversari, să jucăm fotbal ca la Bucureşti, să marcăm şi să cîştigăm!", a explicat Reghecampf.

"Nu se va resimţi oboseala pentru că prin antrenamente, muncă şi seriozitate vom reuşi să fim în formă la ora meciului. Acum vine partida cu Ceahlăul şi trebuie să cîştigăm!"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Nu am avut nevoie să-i motivez pe băieţi, ci doar le-am reamintit cît de mult au muncit în cantonamentul din Austria pentru a ajunge aici şi a fost suficient"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Ne-a interesat în primul rînd să nu primim gol şi mă bucur că nu s-a întîmplat asta. Pe Pintilii l-am scos pentru că luase un galben şi mi-a fost teamă să nu fie eliminat"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Toată lumea spune că e important să nu primim gol. Asta cu golul primit este spusă de unii care repetă la nesfîrşit ce au spus alţii nu prea inteligenţi la vremea lor"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Szukala a cîştigat toate duelurile aeriene, Chipciu a făcut un efort mare pe un post nou, iar Rîpă, Chiricheş şi Latovlevici s-au descurcat perfect în faţa unor adversari de clasă"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
soarerodion
soarerodion  •  08 Martie 2013, 20:51

Imi cer scuze dar m-am saturat cum toti adversarii nostri nu sunt buni iar aia de o elimina pe Dinamo din tur preliminar sunt de mare valoare !

soarerodion
soarerodion  •  08 Martie 2013, 20:49

EU IN RETUR AS JUCA 4-2-3-1 RAPA .... SZUKALA .... CHIRI .... LATO GARDOS .... BOURCEANU POPA ...... TANASE ..... CHPCIU RUSE CRED CA GARDOS ...... IN FATA DEFENSIVEI VA CASTIGA MULTE DUELURI CU FORTA LUI !!!!

the_real_punisher
the_real_punisher  •  08 Martie 2013, 19:44
Postat de jalemare pe 08 Martie 2013, 10:30

cel mai important dupa jocul de aseara mi se pare faptul ca Staua nu a castigat doar pe tabela, pur si simplu au fost mai buni la fotbal decat Chelsea. returul va fi de foc desi Steaua are acum prima sansa la calificare. faptul ca au avut pe teren 10 romani in echipa de start imi da mari sperante in perspectiva jocului cu Ungaria. sa-l vedem acum pe Piturca de ce e in stare.

da tu esti sigur ca esti rapidist ? lol

Vezi toate comentariile (65)
Comentează