INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Rivalii Stelei despre eliminarea roş-albaştrilor: "Nu poţi să ai noroc la nesfîrşit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 15:48

Antrenorul celor de la Rapid, Marian Rada, a vorbit despre eliminarea Stelei de către Chelsea în optimile de finală ale Europa League, după 1-0 la Bucureşi şi 1-3 la Londra.

"Presei îi place să răsucească cuţitul în rană. Şi aşa sînt ei (n.r - steliştii) cum sînt acum, mai încep să vorbesc şi eu. Eu pot să spun că am văzut prima repriză şi au jucat foarte bine. Doar că de data asta norocul providenţial al Stelei a părăsit-o. Nu poţi să ai noroc la nesfărşit. Pe de altă parte, nu poţi să vorbeşti de noroc cînd joci cu campioana Europei. Aici intervine valoarea. Iar valoarea este net superioară de partea celor de la Chelsea, din toate punctele de vedere.

A cîştigat echipa care este mai bună. A, că mai apare cîte o zi în care ai mult noroc, iar adversarul are o formă foarte slabă, poţi să învingi. Dar nu se întîmplă în fiecare zi acest lucru. Pînă la urmă industria din fotbal funcţionează acolo foarte bine, la noi încă se fac multe lucruri după ureche", a spus Rada.

"Nu mă interesează ce-a făcut Steaua, am alte probleme"
Întrebat dacă este trist că a fost eliminată o echipă românescă din Europa League, Marian Rada a răspuns că are multe alte preocupări şi nu îl interesează rezultatul Stelei. "Eu sînt trist cînd văd că Rapid a ajuns pe locul 8, sînt trist că ajung la antrenament şi văd jucători trişti, care nu se gîndesc la fotbal. Astea sînt problemele mele, nu mă interesează pe mine ce a făcut Steaua. Toţi vorbim că sîntem români, dar pînă la urmă e normal să ne intereseze cămaşa care ne este mai aproape de piele", a adăugat Rada.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (140)
dihorul
dihorul  •  18 Martie 2013, 13:17

Mare dreptate are Rada. Pt becalo-ziaristi e de neinteles de ce nu plange toata tara cand ia bataie 5teaua. Nu a-ti vazut cum se anunta meciul? Romania vs Chelsea?!?! Adica juca nationala contra unei echipe de club! Propun ca toti romanii sa se sinucida in grup ca urmare a descalificarii stelemelei! Imi e scarba de "jurnalistii" astia ce umbla cu branza in buzunare!

supereduardo10
supereduardo10  •  18 Martie 2013, 01:38

oi bulanoase si cu tot bulanu abea se califica prin noroaie sau la 1 1m

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  16 Martie 2013, 18:11
Postat de teopalls pe 15 Martie 2013, 16:29

CeFuRa, este cea mai mare mizerie din fotbalul romanesc! UDMR si PDL au cumparat tot ce au putut pentru CeFuRa CeFuRa, este rusinea clujului...in Cluj este o singura echipa: "U" Cluj.

Da d.le si e vai de capul ei ! Echipa suporterilor batausi si viteji cind sint in haita, capra stelei ! Am cistigat doua titluri chiar in terenul lor. Nu mai pot de obida !!

Vezi toate comentariile (140)
Comentează