INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Rocha trăieşte! :D » Cum s-a remarcat brazilianul Stelei la victoria cu Chelsea

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 19:18

Deşi n-a fost folosit nici măcar un minut, Rocha a fost printre cei dintîi jucători care au alergat pe teren să primească un tricou al unui adversar


Adi Rocha a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali, care a anunţat deja că se va despărţi de atacantul brazilian la vară, cînd îi expiră contractul, însă pînă atunci, vîrful sud-american ţine să se remarce chiar şi atunci cînd nu joacă. A făcut-o şi joi seară, la partida cu Chelsea.

Rocha, chiar dacă a fost doar rezervă şi Reghecampf nu l-a folosit nici măcar un minut, a fost printre primii jucători ai Stelei care au mers la cei de la Chelsea pentru a se ruga să primească, la schimb, un tricou! Rocha avea deja pregătit tricoul său şi s-a dus "glonţ" la David Luiz, propunîndu-i conaţionalului său să-i ofere echipamentul, însă stoperul nu a acceptat şi l-a lăsat cu mîna întinsă pe stelist.

Rocha a trecut apoi şi pe la alţi fotbalişti din trupa lui Rafa Benitez, însă pînă în momentul în care a ajuns la vestiare, nu s-a ales cu nici un tricou. Gestul său aduce aminte de cel făcut de Vali Badea, la finalul partidei cu Real Madrid, din 2006, cînd a stat la uşa vestiarului madrilenilor pentru a lua tricoul lui Ronaldo.


Cifrele negative ale lui Rocha
- 4 luni au trecut de cînd a jucat ultima dată ca titular, pe 8 noiembrie, în meciul Molde - Steaua 1-2
- 1 gol a marcat Rocha în ultima jumătate de an, în partida Chiajna - Steaua 0-6, disputată la începutul lunii decembrie 2012
- 7 kilograme a fost surplusul de greutate cu care Rocha a venit după vacanţa de iarnă
- 20 de minute a bifat Rocha în cele 5 meciuri din 2013, fiind utilizat în singurul joc pe care Steaua l-a pierdut, cel de la Amsterdam
- 5,48 e media notelor GSP a lui Rocha, sub el fiind doar Prepeliţă şi Mihai Costea

Ruse a schimbat cu Bertrand...
Stelistul care a scos penalty-ul şi care l-a şi transformat a ales pentru a face schimb de tricouri cel mai puţin cunoscut fotbalist pe care Chelsea l-a folosit joi seară pe Arena Naţională. Rusescu s-a ales cu tricoul lui Bertrand, o explicaţie putînd fi faptul că fundaşul englez a fost cel care l-a faultat la faza din care s-a născut penalty-ul.

... iar Bourceanu cu Terry
În schimb, Bourceanu s-a ales cu unul dintre cele mai valoroase tricouri albastre. Cel al lui Terry, cei doi fiind căpitanii echipelor lor. Majoritatea jucătorilor au făcut schimb de tricouri, însă la vestiare, nu pe teren.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (47)
cheloo99
cheloo99  •  10 Martie 2013, 18:46

si care e problema?toti ati face asa ceva...va dati mari dupa scaun,unde sunteti acum.Unii ca voi ar face si pe ei,numai sa dea mana John Terry sau Lampard cu voi!!!

peryfery
peryfery  •  10 Martie 2013, 17:06

auzi ba Rocha traieste,da ma asa este traieste.......cu cine?

vinnie1293
vinnie1293  •  10 Martie 2013, 12:18

Iti dai seama ce a facut ... Poate voia pentru cineva , pentru un prieten , pentru fiul sau ... Stiti sa vorbiti ..

Vezi toate comentariile (47)
Comentează