INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Rusescu exultă după victoria cu Chelsea: "Vom face o partidă mare şi pe Stamford Bridge!"

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 09:50

Autorul unicului gol al meciului, Raul Rusescu, crede că Steaua a dat lovitura cu Chelsea şi nu se teme de returul de la Londra


Click aici pentru VIDEO+FOTO!

- Raul, cum aţi reuşit să învingeţi?
- Ne-am dăruit de la început pînă la sfîrşit, nu am luat piciorul de pe acceleraţie nici o secundă şi am obţinut un lucru măreţ! Într-un astfel de meci nu te poţi relaxa, o echipă precum Chelsea te taxează imediat, iar noi nu i-am dat această şansă. În plus, cred că am jucat un fotbal plăcut, lumea s-a simţit bine la stadion.

- Sînteţi favoriţi la calificare?
- Nu cred că sîntem calificaţi, chiar dacă am bătut la Bucureşti. Chiar nu ştiu dacă sîntem favoriţi. Dar ştiu sigur că nu va fi uşor. Cu toate astea, sîntem încrezători. Vă asigur că vom trage la intensitate maximă zi de zi. Dacă ne vom pregăti cum trebuie, sînt sigur că vom putea face o partidă mare şi în Anglia.

- Cum e să joci împotriva unor astfel de jucători?
- Sincer să fiu, nu pot să spun că m-au impresionat cei de la Chelsea. Mai mult decît prezenţa lor m-a impresionat dăruirea cu care am evoluat noi. E incredibil cînd vezi cum fiecare coleg îşi dă viaţa pe teren!

"Ne gîndim la Ceahlăul"
- Ce crezi că va fi la Londra?
- Sîntem pregătiţi de Stamford Bridge! Sîntem gata să alergăm, să muncim şi să facem tot ce trebuie pentru a rămîne în Europa League. Din primul minut în care vom păşi pe gazon vom încerca să ne păstrăm acest avantaj, aşa cum ne va cere şi antrenorul. Nu promit încă un gol, dar promit că mă voi dărui exact ca în această seară.

- Începeţi deja să vă gîndiţi la retur?
- Nu, ne gîndim doar la meciul cu Ceahlăul. Avem o deplasare grea la Piatra-Neamţ şi trebuie să bifăm şi acolo o victorie, nu ne permitem să pierdem puncte.

"Rusescu e un jucător care ştie să bată un penalty, e cel mai bun din echipă la loviturile de pedeapsă"
Lukas Szukala, fundaş Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alexandru_p
alexandru_p  •  08 Martie 2013, 16:52
Postat de hunter2oo5 pe 08 Martie 2013, 10:43

In principiu ai dreptate. Unii jucatori n-au jucat ce au jucat cu Ajax-ul, dar nici un meci nu seamana cu altul, am dreptate? Popa a jucat mult mai slab, Chipciu la fel, Bourceanu, Pintili si Tanase mi s-au parut maini moarte, au stricat foarte multe faze de atac. Pintilii era sa ne ia rosu iar... Dar si altii jucatori au jucat mai bine decat in meciul cu Ajax. De exemplu Rusescu aseara a jucat superb, la fel si Tatarusanu care aseara mi-a dat o foarte mare siguranta dupa foarte mult timp, de la un meci la altul vad ca incepe sa creasca si Rapa. Chiriches, Szukala si Latovlevici au facut de asemenea un meci mare. Singurul care si-a mentinut nivel de joc a fost Lato asa cum ai zis si tu.

steaua putea aseara sa dea 2-0 sau 3-0. din vina lui tanase am pierdut multe actiuni de atac. au fost mai fricosi, multe pase gresite, multe greseli nefortate. szukala, lato si tatarusanu sunt remarcatii de aseara. chiriches bun. rusescu a scos penalty si a dat gol, cu ajax n'a facut mare lucru. restul au jucat sub returul cu ajax. pana la urma, e bine, dar chestiile astea trebuie remediate. daca ne mentinem nivelul de joc, nu ne calificam la londra. acolo trebuie sa evolueze mai bine, asta e clar si evident!! trebuie sa fim lucizi si sa recunoastem ca englezii inca sunt favoriti.

armion
armion  •  08 Martie 2013, 11:24

Ti-a trecut glontul pe la ureche. Putin a lpsit sa apere Cech. Ati avut o ocazie in min. 80 prin Rapa si ati marcat un gol in min. 34. Parca am revazut meciul Gloria- Ceahlaul.

hunter2oo5
hunter2oo5  •  08 Martie 2013, 10:52

Primul 11 ideal pentru Steaua ar fi : Tatarusanu - Rapa, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Gardos, Filip - Popa, Prepelita, Chipciu - Rusescu. Daca ne-ar veni si un atacant de valoarea atunci Prepelita iese, Rusescu ii ia locul si in fata noul atacant. E doar parerea mea, nu-mi sariti in cap :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează