INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii, atenţionaţi înaintea meciului cu Chelsea » Lăcătuş îl contrazice pe Reghe

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 09:58

Chelsea ar putea menaja cîţiva titulari de bază în meciul cu Steaua, dar Marius Lăcătuş e convins că roş-albaştrii vor avea o misiune mai dificilă decît în "dubla" cu Ajax.

"Va fi mult mai greu decît cu Ajax, avînd în vedere experienţa pe care o au cei de la Chelsea. Ei sigur îşi doresc să cîştige un trofeu care să mai îndulcească forma slabă din campionat. Pentru Steaua cel mai important e să nu ia gol", a spus Lăcătuş la sportro.

Reghecampf susţine contrariul: "Ne-ar putea fi mai uşor cu Chelsea decît cu Ajax. Chelsea este o echipă puternică, dar nu ajunge în faţa porţii aşa cum o face Ajax, care are un joc mai combinativ. Din cîte am urmărit, ei se bazează pe un anumit număr de jucători, nu schimbă prea mulţi".

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (3)
thefisherking
thefisherking  •  05 Martie 2013, 13:42

In returul cu Ajax, Steaua a compensat dezavantajul fizic al duelurilor unu la unu, alergand excesiv si recuperand tot timpul mingea din zonele neacoperite de Ajax. Chelsea insa, fara a impresiona, acopera mult mai eficient terenul prin circulatia mingiei, ceea ce limiteaza oportunitatile de genul celor avute cu Ajax. Steaua trebuie sa stranga foarte bine undeva la 35-40m de poarta proprie si sa desfaca instantaneu dupa recuperare, sa creeze optiuni in timp foarte scurt. E cam singura cale de a destabiliza o echipa croita pentru anti fotbal si care duce demersul asta la paroxism, caci are si cu ce.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  05 Martie 2013, 12:35

poate ne bat astia cu 3-0 si ne arunca-n ras!

nicco
nicco  •  05 Martie 2013, 11:00

" Chelsea este o echipă puternică, dar nu ajunge în faţa porţii aşa cum o face .." zice Reghekampf. Priceput baiat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează