INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA

Steliştii i-au impresionat pe englezi: "Au adus cinste României" » Greşeala roş-albaştrilor din meciul cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 20:06

Steaua a ratat calificarea în sferturile Europa League, fiind învinsă de Chelsea, scor 3-1, dar i-a impresionat pe englezi.

Dan Petrescu a povestit cum au văzut britanicii partida şi spune că Steaua a arătat foarte bine: "Au făcut o impresie foarte bună englezilor, au atacat, o figură extraordinară, au adus cinste României. Chiar au fost impresionaţi de Steaua", a spus Petrescu pentru protv.

Totuşi, tehnicianul român crede că Steaua a făcut o greşeală: "Cu puţin noroc ar fi fost altceva. Poate în a doua repriză au avut prea multe aripi, cred că asta a fost o greşeală a Stelei".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
kosma90
kosma90  •  25 Septembrie 2013, 19:59

Castiga 5 euro pe telefonul mobil, tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont si sa citesti zilnic oferte promotionale primite prin sms , foarte usor iti extinzi beneficiile ://www.vivasms.ro/h/af0f31cb2d

nykolas.dk
nykolas.dk  •  18 Martie 2013, 10:38
Postat de alexandru_p pe 18 Martie 2013, 05:21

trebuia scos tanase, bagat filip in repiza a doua. trecut la 4-1-4-1. nu garanta nimeni succesul, dar tanase oricum a fost mana moarta, steaua a pierdut centrul terenului, acolo s'a produs ruptura in repriza a doua. mijlocasii nostri dublau, erau retrasi, a ramas foarte mult spatiu intre linii si asta s'a simtit.

Cred ca era o solutie asta.

hello18
hello18  •  18 Martie 2013, 10:15

acum dupa meci toata lumea are de comentat...si isi da aere de tehnician...poate ca Tanase nu a fost cel mai bun...dar nu a fost singurul juactor in lipsa de forma..toata echipa e de vina...asta este..e bn pentru sezonul asta.sper sa continue tot asha baietii si s facem o faza frumoasa si in UCL in toamna :D

Vezi toate comentariile (12)
Comentează