INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Tensiuni la Chelsea! Terry l-a acuzat pe manager în faţa echipei pentru eşecul cu City: ”Benitez, tu eşti de vină!”

O posibilă împăcare între Benitez și Terry pare acum imposibilă
O posibilă împăcare între Benitez și Terry pare acum imposibilă

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 23:07

Tehnicianul spaniol pare să fi pierdut şi vestiarul, în condiţiile unei relaţii şi aşa tensionate cu suporterii datorită trecutului său la Liverpool.

Veşti bune pentru Steaua de la Londra. La nici 24 de ore de la eşecul cu City (0-2), atmosfera s-a deteriorat periculos în vestiarul lui Chelsea. Luni, managerul Rafa Benitez a vrut să analizeze cu jucătorii eşecul de pe "Etihad". Însă discuţiile au degenerat cînd tehnicianul le-a reproşat "lipsa de implicare" şi "nerespectarea sarcinilor tactice".

Căpitanul Terry a sărit imediat: "Cu această echipă am cîştigat Champions League primăvara trecută. Poate că vina este a ta!". Terry şi-a continuat pledoaria în favoarea colegilor şi i-a amintit spaniolului că în decembrie, după acel 0-3 cu Juventus, în grupele Ligii, "veteranii" i-au mai atras o dată atenţia asupra metodelor sale manageriale.

Conducerea clubului a încercat să minimalizeze conflictul, dar ruptura este evidentă. Iar Benitez, contestat de fani din cauza trecutului pe banca rivalei Liverpool, pare să fi pierdut definitiv şi vestiarul. Ceea ce nu poate decît s-o avantajeze pe Steaua în perspectiva "dublei" din Europa League (7/14 martie).

"A fost doar un schimb de idei, nimic mai mult. Înţeleg frustrarea lui Terry" (Rafa Benitez, manager Chelsea)

"Cu City am jucat al 46-lea meci în acest sezon. Sîntem obosiţi. N-am avut 5 zile de refacere consecutive în ultimele 29 de săptămîni. Şi fanii aşteaptă maximum din fiecare meci" (Cahill, fundaş Chelsea)

4 puncte a luat Chelsea din ultimele 4 meciuri disputate în Premier League, căzînd pe locul 4 în clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andreiz80
andreiz80  •  28 Februarie 2013, 01:48

Tov Botezatu , mai bine ti-ai sterge articolul decat sa ma blochezi pe mine.Di Matteo era antrenorul lui Chelsea la meciul cu Juve nu Benitez.

satyricon
satyricon  •  27 Februarie 2013, 11:58
Postat de kilimanjaro pe 27 Februarie 2013, 09:38

De se încoardă puțin Chelsea, nu rămâne de steaua nici cât pentru un ADN. O să le-o tragă Chelsea de n-or să mai știe steliștii nici în ce oraș joacă, și nici ce caută acolo :))))

Asa ați zis și de Ajax. Mai putin de 5-0 pentru Ajax nici nu concepeați! Steaua joaca in optimile EL cu Chelsea, restul stau pe margine in joc de glezne si se uita!

thumbzilla
thumbzilla  •  27 Februarie 2013, 09:59

sa vazut cat de antrenor e asta cand mai avea putin si baga interul in serie B :)) is va aduce aminte de reghe ca fiind omul care la dat afara de la chelsea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează