INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, MÎINE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Torres, "pericol public" pentru Steaua » Atacantul lui Chelsea are 8 meciuri fără gol

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 21:06

Chelsea are probleme în ofensivă înaintea meciului tur cu Steaua, din cadrul optimilor Europa League.

Rafa Benitez nu se poate baza mîine pe aportul lui Demba Ba, senegalezul neavînd drept de joc pentru londonezi, după ce a evoluat deja în Europa pentru Newcastle în acest sezon. Astfel, titular în atacul campioanei Europei va fi Fernando Torres.

Vîrful iberic nu trece însă prin cea mai bună perioadă carierei. Acesta a marcat un singur gol în ultimele nouă partide în care a evoluat pentru Chelsea, în Cupa Angliei, împotriva lui Brentford, scor 2-2. Mai mult, Torres a înscris numai două goluri în ultimele 18 apariţii în tricoul londonezilor.

517 minute consecutive fără gol marcat are Torres

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc mîine, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
buratinos
buratinos  •  07 Martie 2013, 02:17

Da, asta este un fel de Surdu la Rapid acum ceva timp in urma, dar nu este nici o problema, pentru ca o sa inscrie chiar maine in poarta Stelei, cea mai buna formatie din Europa la momentul actual.

randoom
randoom  •  06 Martie 2013, 22:27
Postat de dismenoreea pe 06 Martie 2013, 22:07

Mare adevar graiesti :) daca ne uitam in urma gasim o groaza de situatii de acest gen. In fine, observ remarca ta un pic ironica " de la nationala pana la Dinamo " :) dar in fine, pot sari peste :):) Sa speram la un meci frumos, spectaculos. Sanse sunt foarte mici insa niciodata nu se stie :):)

NU-I DELOC IRONIC,DOAR CA,IN CAZUL ECHIPEI NATIONALE(RUDONIA,CU SLOVENIA) SI A ECHIPEI DINAMO(CUPA UEFA GRUPE 2005,SCOR 2-1,CONTRA LUI MARSEILLE,DINAMO A PRIMIT GOL,DE LA UN JUCATOR,CARE NU A MAI INSCRIS DE 6 LUNI,SE POATE CAUTA PE NET,REZUMATU MECIULUI,UNDE COMENTATORUL SPUNE EXACT ACELASI LUCRU),IMI ADUC AMINTE SI DE MECI.

dismenoreea
dismenoreea  •  06 Martie 2013, 22:07
Postat de randoom pe 06 Martie 2013, 21:38

ADEVARUL ESTE,CA ROMANII AU UN TALENT DE A PRIMII GOLURI DE LA PERSOANE CARE NU AU MAI INSCRIS DE LUNI BUNE. DE LA NATIONALA SI PANA LA DINAMO,TOATE ECHIPELE ROMANESTI AU LUAT GOLURI DE LA ATACANTI CARE NU PREA INSCRIU.

Mare adevar graiesti :) daca ne uitam in urma gasim o groaza de situatii de acest gen. In fine, observ remarca ta un pic ironica " de la nationala pana la Dinamo " :) dar in fine, pot sari peste :):) Sa speram la un meci frumos, spectaculos. Sanse sunt foarte mici insa niciodata nu se stie :):)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează