INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA

Treziţi în miez de noapte » O alarmă de incendiu a tulburat odihna steliştilor cu o noapte înaintea meciului cu Chelsea

Steliştii au avut prima oară probleme în 2009, în Ungaria.
Steliştii au avut prima oară probleme în 2009, în Ungaria.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 01:03

O alarmă de incediu i-a scos din camere pe fotbalişti, iar steliştii pun la îndoială veridicitatea acesteia.

Cu mai puţin de 24 de ore înainte de fluierul de start, roş-albaştrii au avut parte de o surpriză neplăcută la hotelul Hilton Kensington, stabiliment de patru stele. La ora 2:00 o alarmă de incendiu a pornit, iar pompierii au intervenit şi i-au scos pe toţi clienţii din camere, inclusiv pe fotbaliştii români. Revoltaţi, steliştii s-au interesat care e motivul, însă n-au fost convinşi de angajaţii hotelului. Englezii le-au zis că e vorba de un incendiu izbucnit la subsolul clădirii, însă fumul lipsea cu desăvîrşire.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Precedentul de la Liverpool
Englezii se laudă cu fair-play-ul lor, însă e pentru a doua oară cînd Steaua joacă în Anglia şi trece prin aşa ceva. În 2010, cînd Steaua a evoluat împotriva lui Liverpool în grupele Europa League, jucătorii români au fost treziţi la fel, cu noaptea în cap, din cauza alarmelor de foc din hotel. Ca şi acum, nici atunci n-au existat semne de incendiu! Partida Liverpool - Steaua s-a încheiat cu scorul de 4-1, iar roş-albaştrii au ratat calificarea.

Au păţit-o şi-n Ungaria
Steliştii au mai avut parte de un astfel de incident şi în afara Angliei. În 2009, la meciul retur cu Ujpest, fotbaliştii au fost treziţi la 1:00 dimineaţa din cauza unei ameninţări cu bomba, de data aceasta. Steliştii au fost nevoiţi să aştepte ca echipa de genişti să-şi facă treaba şi, după ce s-a dovedit că alarma a fost falsă, s-au întors în camere după 4 ore de aşteptare. Atunci a fost cu noroc, românii s-au impus cu scorul de 2-1.

"Cam ciudat... au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ţinut afară, dar n-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acţionînd! Am multe înjurături pregătite, problema e că nu ştiu cui să i le adresez!" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează