INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, MÎINE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE Dau de zor la lopată » Schimbarea bucăţilor de gazon de pe Naţional Arena continuă şi azi

FOTO: captură dolcesport +3   FOTO
FOTO: captură dolcesport

Articol de , - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 10:44

UPDATE ora 10:10 / Chiar şi azi, cu o zi înainte de meci, reprezentaţii ALPAB muncesc la această oră la refacerea gazonului pe Naţional Arena. Aceştia scot bucăţi din gazon pentru a le înlocui cu cele cumpărate de clubul Steaua.

***

Steliştii vor să o atace pe Chelsea, motiv pentru care au schimbat o parte din iarba de pe Arena Naţională pe cheltuiala lor.

Laurenţiu Reghecampf va miza pe o tactică ofensivă la partida de joi seara. Planul antrenorului Stelei este să obţină un avantaj la Bucureşti pe care să-l apere în Anglia. Drept dovadă, tehnicianul din Ghencea a cerut un gazon perfect pe Arena Naţională pentru ca elevii săi să nu aibă probleme în ofensivă. Astfel, conducerea stelistă a decis să repare pe cont propriu suprafaţa de joc. Steliştii au comandat 400 de metri pătraţi de gazon, care au sosit în Capitală şi care au fost montaţi în zonele care prezentau cele mai mari probleme.

Roş-albaştrii nu vor deconta costurile lucrării la Primăria Bucureşti, cea care deţine stadionul, deşi iniţial înţelegerea era ca roş-albaştrii să plătească măcar un preţ mai mic pentru închirierea arenei. Întreaga operaţiune i-a scos din buzunar lui Becali aproximativ 20.000 de euro, o sumă foarte mică comparativ cu banii pe care i-a strîns din vînzarea biletelor. "A fost ideea mea, n-am vrut să avem probleme aiurea cu gazonul. Eu am decis să reparăm suprafaţa de joc. Nici nu ştiu cît a costat, cred că vreo 15.000 de euro, dar mai contează? Am luat mai mult de un milion de pe urma acestui meci", a spus Gigi la DigiSport.

1,5 milioane de euro au intrat în conturile Stelei din vînzarea biletelor de la partida Steaua - Chelsea

6 luni au trecut de cînd a fost înlocuit ultima oară gazonul de pe Arena Naţională, adică în septembrie 2012, înainte de partida România - Andorra

"Nu o să mai fie gazonul aşa de prost la meciul cu Chelsea. Steliştii au înlocuit o parte din iarbă, dar nu cunosc detalii. Au vorbit cu cei de la ALPAB, ei ştiu mai bine cum s-au înţeles" (Sorin Oprescu, primarul Capitalei)

"Steliştii au închiriat tot stadionul şi au dreptul să scoată gazonul, să pună altul... Dar nu era nevoie să scoată tot covorul de iarbă pentru că sînt şi porţiuni foarte bune. Au vrut doar să-l repare, era interesul lor" ( Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA-CHELSEA:

Dispută pe fundaşul dreapta!
Gigi Becali a discutat cu Reghecampf în privinţa primului 11 cu care va juca în meciul tur cu Chelsea. "Reghe s-a gîndit să joace cu Szukala şi Gardoş fundaşi centrali şi Chiricheş în dreapta. Eu i-am zis că lui Chiricheş îi ia din calităţi dacă-l pune fundaş dreapta. Reghe poate face ce vrea, dar pe Chiricheş îl strici pe dreapta. La meciul ăsta cu Chelsea o să-l vadă o lume întreagă. La ora asta aşa mi-a zis că vrea. Dar e posibil să se schimbe iar. Fundaşul dreapta e singura necunoscută: Rîpă, Chipciu sau Chiricheş? Fără Chiricheş fundaş central, în centrul apărării e gaură. Pînă la urmă nu m-ar deranja nici asta", a precizat Becali.

Duckadam şi-a donat biletul
Preşedintele de imagine al Stelei a declarat la GSP TV că biletul de la meciul cu Chelsea pe care trebuia să îl dea soţiei îl va dona unuia dintre foştii săi colegi: "M-a sunat Iovan şi mi-a zis că îi pare rău că s-a făcut atîta tam-tam. Eu am crezut că Iovan şi Bumbescu, fiind la FRF, îşi vor lua bilete ajutaţi de federaţie, dar nu s-a întîmplat aşa şi eu le-am transmis că la ce nebunie e cu biletele, nu le pot garanta că le pot face rost. Oricum, pînă la urmă nu mai vine la meci nici soţia mea, un tichet îi era rezervat ei, ar fi fost primul meci la care dorea să meargă pe stadion, iar biletul ei va ajunge fie la Iovan, fie la Bumbescu".

Rusescu favorit să înscrie
Golgeterul Stelei, Raul Rusescu, este favoritul caselor de pariuri pentru a înscrie cel puţin un gol în meciul tur cu Chelsea. Cota acestuia variază între 3,00 şi 4,33, fiind urmat de Stefan Nikolici, care are cota 4,00 la bwin.com pentru a înscrie pe Arena Naţională. Pentru a repeta reuşita din partida retur cu Ajax, Latovlevici are cea mai mare cotă dintre toţi jucătorii, 29,00, iar Chiricheş este cotat de bookmakeri cu 17,00. De partea cealaltă, Torres are cea mai mică cotă, 2,38, urmat de Lampard, 3,10, şi Hazard, cota 4,00.

Boloni îi critică pe stelişti
Ladislau Boloni a discutat despre problemele cu biletele pentru fostele glorii la meciul de joi, din Europa League: "Într-un club serios, iar Steaua trebuie să fie un club serios, o asemenea problemă nu intră în atribuţiile preşedintelui. Nu cred că înaintea unui astfel de meci e normal să apară o astfel de problemă. Un club organizat ar fi trebuit să «sacrifice» bilete pentru fostele glorii. La Steaua sînt cîteva lipsuri în privinţa organizării".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
smirc
smirc  •  06 Martie 2013, 15:02

Da cind te uiti la el poate gazonul va arata bine dar trebuie sa mai si joace pe el. Iar ne facem de rusine cu gazonul care il avem. Si iar face pe el jiji ca ia uite cum am bagat si bani in gazon. Oare voi prinde ziua cand o sa intru pe GSP si nu o sa mai vada nimic despre "Gigi Becali,MM,Dumitru Dragomir".

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2013, 14:14
Postat de insurgentul. pe 06 Martie 2013, 12:07

Bai potaie, dar ce sa mai zicem cand ati jucat si voi cu iasi sau bistrita pe arena nationala, cu vreo 6k de oameni in tribune. Atunci voi nu l-ati stricat? Mori frustratule!

Citeste mai bine ce am scris poate intelegi a doua oara, inteligentule si nu mai jigni una - doua , nu poti sa ai un limbaj civilizat ?!

timbo
timbo  •  06 Martie 2013, 13:00

minte la oaie. cum sa schimbe el gazonul dupa meciul cu ajax? nu mai bine cu o zi inainte? sper sa aiba si superglue, sa lipeasca gazonul ca lumea. iar daca gazonul tot al lui oprisan e, e clar ca va fi de calitate maxima.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează