INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, MÎINE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

VIDEO Melodia pe care trebuie s-o asculte în vestiar » Guess Who îi mobilizează pe stelişti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 18:36

Puţină lume ştie că Guess Who, Laurenţiu Mocanu pe numele său adevărat, a evoluat în trecut la grupele de copii şi juniori ale Stelei.

N-a ajuns să împartă vestiarul cu Rusescu şi Chiricheş, dar a devenit un cîntăreţ de succes, iar acum încearcă să pună şi el umărul la calificarea "roş-albaştrilor" în sferturile Europa League. Solistul va fi în tribune mîine la meciul cu Chelsea şi le-a dedicat o piesă proprie jucătorilor Stelei. E vorba de ultimul său hit: " Onoare".

"Cred că melodia asta li s-ar potrivi cel mai bine. Mi-a plăcut că au reuşit să-i surprindă pe toţi cu Ajax. Meciul cu Chelsea e un eveniment important din viaţa mea de stelist şi voi fi prezent la meci.

Cu siguranţă, dacă vom cîştiga, seara va fi şi mai lunga. Eu sper să se impună cu 2-1, chiar mi-aş dori să ajungă pînă în finală", a spus Guess Who la Pro FM.

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc mîine, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (23)
peryfery
peryfery  •  07 Martie 2013, 00:14

dupa melodia asta te ia somnu ,cum dracu sa-i mobilizezi cu Guess who ,un chelios care e mai mult recitator,tin sa va anunt ca maine este un meci important nu cenaclu Flacara ala a fost odata,bine ca sa lasat de fotbal guess whu asta ca daca juca la fel de cum canta steaua nu mai juca cu CHELSEA acum,sa auzim de bine si sa fie un rezultat mare maine seara!!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Martie 2013, 23:25
Postat de gymd pe 06 Martie 2013, 20:04

Superstar20: Dinamo va juca in Champions League de la anul, la noi va veni sa speram Ahmetov la voi vine Abramovici doar prin vizita ca are meci cu echipa in Europa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dinamo are sanse la anul la liga aII-a. Chiar extrem de mari. Ahmetov a auzit de dinamo insa de ala din Kiev. El saracul asa a crezut ca daca da bani la "dinamo" o sa fie patron la ambele echipe din Ucraina nu la niste anonimi din Romania. A fost pacalit. Cat de dobitoc poate sa fie cineva sa puna botul la niste articole platite de neacoita ala ca "vine ahmetov la dinamo" si apoi sa crezi ca "joci in Ch.L" de la anul ? Ori esti trepanat ori ai vrut sa faci o gluma. Nu ti-a iesit. Ramane prima varianta.

randoom
randoom  •  06 Martie 2013, 20:49
Postat de superstar20 pe 06 Martie 2013, 19:36

Esti alienat, asta e problema. De ce trebuie neaparat sa injuri ? Altfel nu poti ? Ieri ii injurai pe Szukala, Tanase, Gardos si Georgievski, azi pe Guess Who.. absolut fara niciun motiv. Scuza-ma, eu nu cred ca tu esti suporter stelist. Ori daca esti, du-te si fa-ti un control! Nu ti-o spun cu suparare.

II JIGNIRE,DACA SPUN CA AIA SUNT STRAINI? SAU DACA SPUN CA TANASE,NU II TOCMAI CEL MAI DESTEPT. SAU CA GARDOS ISI STRICA TALENTU AIUREA. CRED CA ESTI BOLNAV PSIHIC BAIETE.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează