INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA - SUEDIA

13 zile până la România - Suedia // Ciprian Tătărușanu - Lyon a devenit un mariaj imposibil: „Găsește-mi urgent echipă!”

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 09:00

Portarul ”tricolorilor”, Ciprian Tătărușanu, 33 de ani, l-a însărcinat pe agentul său, Pietro Chiodi, să vină cu propuneri de transfer definitiv în mercato de iarnă.

Situația lui Tătărușanu la Lyon a intrat pe o pistă ireconciliabilă. Despărțirea portarului român de clubul francez e o chestiune de săptămâni, iar agentul jucătorului, Pietro Chiodi, lucrează deja pentru a-i găsi o altă destinație fostului stelist.

Surse GSP indică faptul că Tătărușanu i-ar fi cerut impresarului său să găsească urgent o soluție de plecare în următorul mercato, fiindcă nu dorește să riște să mai stea pe bancă încă jumătate de an la Lyon. Asta i-ar scădea cota și i-ar periclita inclusiv postul la echipa națională, unde Ionuț Radu, titular incontestabil la Genoa, stă la pândă pentru a prinde momentul favorabil să intre între buturile "tricolorilor" mari. Ciprian i-a mai dat o linie lui Chiodi: nu acceptă împrumut în altă parte, ci vânzare definitivă.

Concesie de la Contra: rămâne titular și cu Suedia

În momentul de față, pentru Tătărușanu ar exista deja discuții în Franța și Italia, goalkeeperul preferând o revenire în Serie A, unde s-a simțit bine la Fiorentina. "Contacte au existat în primul rând cu Sampdoria, dar, după schimbarea lui Di Francesco cu Ranieri, la mijlocul lui octombrie, discuțiile s-au împotmolit, fiindcă planul fusese făcut cu fostul antrenor", explică surse GSP.

Deocamdată, pentru meciul cu Suedia, Tătărușanu rămâne prima opțiune a lui Contra, cu toate că va continua să nu bifeze niciun meci pentru Lyon, căci Rudi Garcia, proaspătul tehnician al lui OL, preferă să meargă tot pe opțiunea Lopes

14meciuri a avut Tătărușanu ca rezervă în acest sezon la Lyon, pentru care nu a intrat niciun minut pe teren

65de selecții în tricoul României a adunat până acum Tătărușanu, care se află pe locul 4 în top prezențe all-time al portarilor, după Stelea (91), Lobonț (86) și Lung (76)

vezi și:

JUVENTUS - GENOA 2-1 // VIDEO Ionuț Radu, o singură pată într-o evoluţie super: „Părea că joacă pentru Inter, de unde e împrumutat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dora
dora  •  02 Noiembrie 2019, 10:31

Degeaba Ionut Radu, este (inca) titular la Genoa daca ia gol(uri) in fiecare meci. Nu il vad deocamdata titular la nationala mare!

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  02 Noiembrie 2019, 10:13
Postat de caoradea pe 02 Noiembrie 2019, 09:27

Dar poate mai corect ar fi: Lyon vrea sa scape de Tatarasanu....

De ce ar vrea Lyon sa scape de el? Este un portar valoros, titular la echipele la care a jucat. Cei de la Lyon cred ca si-ar dori sa il pastreze, insa ca backup pentru titular. Nemultumirea este la Tatarusanu, care, pe buna dreptate, nu accepta pozitia de rezerva. Atitudinea lui Tatarusanu mi se pare corecta. Nu blameaza clubul, desi l-a pacalit. Vrea sa plece, ceea ce este corect. Problema este daca va gasi un club bun care sa il ia, in conditiile in care este rezerva. Pe nedrept rezerva, dar totusi rezerva.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Noiembrie 2019, 09:48

S-a păcălit rău cu Lyon-ul! Tocmai acum, când arată maturitate și echilibru! E musai să-și găsească altă echipă, în iarnă! Succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează