INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

21 de stranieri nu au evoluat pentru echipele lor! Unde sunt soluţiile lui Răzvan Lucescu?

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

În acest week-end, 21 de stranieri, dintr-un total de 43, nu au evoluat pentru echipele lor, din diferite motive. Fie că aceştia nu au fost incluşi nici măcar pe lista de rezervă sau au rămas pe bancă, soluţiile selecţionerului României s-au redus. Dacă Niculae continuă să marcheze pentru Monaco, Marica şi Lobonţ, 2 jucători importanţi pentru naţionala noastră, nu îşi revin din pasa proastă în care au intrat.


FRANŢA (Ligue 1)


- Daniel NICULAE (Marseille - MONACO 2-2 // Niculae s-a ţinut de cuvînt şi a marcat şi în meciul cu Marseille, deschizînd scorul pentru oaspeţi, în minutul 15. Atacantul român a fost înlocuit în minutul 75, cu Lolo. Nico a ajuns la cota 3 în acest sezon)


GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Freiburg - STUTTGART 2-1 // Chiar dacă a fost inclus în lotul lui Stuttgart, Marica a rămas pe banca de rezerve, asistînd la al treilea eşec pentru echipa lui Gross)

- Max NICU (FREIBURG - Stuttgart 2-1 // Freiburg a ajuns la a doua victorie consecutivă, întorcînd scorul în faţa echipei lui Marica, Stuttgart. Oaspeţii au punctat prin rusul Pogrebnyak, în minutul 27, dar Freiburg a revenit şi s-a impus pînă la finalul întîlnirii, cu 2-1, Cisse şi Schuster fiind marcatorii celor două goluri. Nicu a intrat pe teren după pauză, înlocuindu-l pe Jager, accidentat)

- Alexandru IONIŢĂ (KOLN – St.Pauli 1-0 // Ioniţă a început din nou ca rezervă şi a intrat pe teren în minutul 76 şi pînă la final a primit un cartonaş galben pentru un fault. Românul este la a treia partidă în tricoul lui Koln)

- Ciprian DEAC (Hoffenheim - SHALKE 04 2-0 // Magath nu a mizat nici în acest meci pe serviciul fostului clujean şi l-a lăsat pe bancă în înfrîngerea de la Hoffenheim. La fel ca şi Stuttgart, Shalke nu are nici un punct din primele 3 etape)

- Vlad MUNTEANU (Dortmund – WOLFSBURG 2-0 // Vlad Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc şi nu a jucat nici un minut pentru Wolfsburg în această ediţie din Bundesliga)

Clasament Bundesliga (etapa a 3-a): 1.Hoffenheim (9 pcte)…7.Freiburg (6)…14.Koln (3)…16.Wolfsburg (0), 17.Shalke (0), 18.Stuttgart (0)


ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU (INTER – Udinese 2-1 // După mutarea greşită din prima etapă, cînd a teminat 0-0 cu Bologna, Inter şi-a luat revanşa în faţa propriilor suporteri, învingînd-o pe Udine cu 2-1. Cristi Chivu a jucat primele 55 de minute, fiind înlocuit de antrenorul Rafa Benitez, cu veteranul Ivan Cordoba)

- Ştefan RADU (LAZIO - Bologna 3-1// Lazio a obţinut primele puncte ale sezonului dintr-un meci în care Ştefan Radu a fost integralist. Românul a fost lăudat de presa din Italia care i-a apreciat siguranţa şi intervenţiile din apărarea romanilor)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE


Brescia - PALERMO 3-2 // Nici unul dintre fundaşii români de la Palermo nu a fost trecut pe foaia de joc pentru partida cu Brescia

- Bogdan LOBONŢ (Cagliari - ROMA 5-1 // Roma a fost umilită de Cagliari, cu scorul de 5-1, după ce în minutul 22, Burdisso şi-a lăsat echipa în 10 oameni şi le-a oferit gazdelor un penalty. Lobonţ a fost rezerva lui Julio Sergio în acest meci. Echipa românului nu are nici o victorie în acest sezon)

- Adrian MUTU (Lecce - FIORENTINA 1-0 // Mutu nu a putut fi folosit de către gazde din cauza suspendării impuse ca urmare a utilizării de substanţe interzise)


ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Tottenham 1-1 // Tottenham a marcat prima, prin Modric, în minutul 26, dar West Brom, cu Tamaş integralist, a avut puterea să egaleze cu 5 minute înainte de pauză, Brunt aducînd un punct nou-promovatei)


SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (Barcelona - HERCULES 0-2 // Prima victorie a nou-promovatei Hercules a venit chiar pe terenul campioanei, pe Nou Camp. Accidentat, Pulhac nu a fost inclus pe foaia oaspeţilor. Nelson Valdez a semnat ambele reuşite, în minutele 26 şi 59, realizînd supriza începutului de campionat)


PORTUGALIA (Liga Sagres)

- Cristian SĂPUNARU (PORTO – Braga 3-2 // Braga a condus de două ori, prin golurile lui Aguiar şi Lima, dar Porto a revenit de fiecare dată, Hulk şi Varela consimţind victoria gazdelor. Săpunaru a fost integralist pentru Porto şi a primit un cartonaş galben în minutul 89. Echipa lui Andre Villas-Boas este lider în Portugalia, cu 12 puncte din 4 etape)


GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (XANTHI - Panionios 1-1 // Rămas singurul român la Xanthi după plecarea lui Stângă, “Pele” Buga a fost titular în meciul cu Panionios. Chiar dacă au revenit de la 0-1, gazdele nu au putut să cîştige în faţa unei echipe rămase în 9 oameni după eliminările lui Cocalic şi Sito Reira. Buga a jucat pînă în minutul 64 cînd a fost înlocuit de Poy)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA


Atromitos - IRAKLIS 1-1 // Iacob şi Mara au fost integralişti într-o partidă în care Iraklis a fost salvată de golul lui Soltani, din minutul 89. Francezul a adus un punct echipei din Salonic, după ce Perrone deschisese scorul în minutul 63. Iacob nu s-a putut abţine nici în această partidă şi a fost avertizat cu un cartonaş galben. În sezonul trecut, atacantul român a strîns 14 “galbene” şi 5 eliminări


UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAŢ


Obolon - ŞAHTIOR 1-0 // Mircea Lucescu a fost foarte deranjat de jocul dur practicat de către gazde şi în semn de protest nu a vrut să participe la conferinţa de după meci. Răzvan Raţ a fost integralist pentru Şahtior

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV


(VOLYN – Sevastopol 1-0 // Chiar dacă au fost daţi ca şi transferaţi la Vorskla, Neaga şi Paraschiv au debutat pentru Volyn, în victoria cu 1-0, de pe teren propriu, cu Sevastopol. Neaga a fost integralist, Paraschiv a părăsit terenul în minutul 83, după ce cu 10 minute înainte primise un cartonaş galben, în timp ce Buta nu a fost înscris pe foaia de joc)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

Tavria - ARSENAL KIEV 0-1 // Mazilu a fost titular şi eroul meciului, marcînd golul victoriei în minutul 59, din pasa lui Stargorodsky. Ionuţ a fost avertizat de către arbitrul întîlnirii şi înlocuit cu 4 minute înainte de final. Şoavă nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEȚK- Kryvbas 2-2 // Atacantul român a pasat decisiv la primul golul lui Cleyton, în minutul 7, dar a fost eliminat în minutul 56, după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben)

- Tiberiu GHIOANE (DINAMO KIEV – Metalurg Z. 2-0 // Ghioane a jucat pentru prima dată în acest sezon, intrînd în minutul 84, în locul lui Garmash)

Ukraina Premier League (etapa a 9-a): 1.Şahtior (22 pcte), 2.Dinamo (20)… 6.Metalurg (14)…8.Arsenal (14)… 13.Volyn (8)


OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Groningen - UTRECHT 1-0 // Neşu a fost integralist pentru Utrecht şi a fost avertizat în minutul 81, cu un cartonaş galben)


RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Terek 3-1 // Ropotan a fost integralist în victoria echipei din Moscova şi a primit un cartonaş galben în minutul 64)

- Gheorghe FLORESCU (Sibir - ALANIA 1-2 // Titular, Florescu a fost înlocuit în minutul 75, de către Kirilov. Alania a obţinut victoria în minutele de prelungire, Gnanou şi Baba Collins întorcînd scorul în favoarea oaspeţilor)

- Sorin GHIONEA (ROSTOV – Anzhi 1-0 // Se pare că Ghionea şi-a regăsit locul în echipa antrenată de Oleg Protasov şi a fost din nou integralist pentru Rostov)

Clasament Rusia Premier League (etapa a 20-a): 1.Zenit (46 pcte)… 5.Rostov (32)…8.Dinamo (26)…12.Alania (22)


BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD LIEGE – Cercle 2-0 // Tînărul atacant de 19 ani nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Cercle Brugge)


ELVEŢIA (Superliga)

- Cristi IANU (LUCERNA – Bellinzona 6-2 // Fără Ianu, accidentat, Lucerna a spulberat-o pe Bellinzona cu 6-2, păstrîndu-şi prima poziţie în clasament, după 8 etape, la 3 puncte diferenţă de Zurich)


TURCIA (Super Lig)

- Nicolae DICĂ (MANISASPOR – Antalyaspor 1-2 // Dică nu a fost inclus pe foaia de joc şi Manisaspor rămîne singura echipă fără nici un punct din campionatul Turciei)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR - Eskisehirspor 2-1 // Kiriţă a bifat primele minute în acest sezon pentru Bursa, în faţa celor de la Eskisehirspor, intrînd pe teren în minutul 75, în locul lui Cimsir. Bursaspor reuşeşte a patra victorie consecutivă şi rămîne pe prima poziţie în Turcia)


RUSIA (1 Division)

- Mihăiţă PLEŞAN (VOLGA – Kamaz 2-2 // Pleşan nu a jucat pentru Volga într-un meci în care gazdele au revenit de la scorul de 2-0 şi au salvat 1 punct, pe teren propriu)

- Dan PETRESCU (ant)
- Gheorghe BUCUR


KUBAN – Irtysh 2-1 // Kuban s-a distanţat la nouă puncte în clasament, faţă de ocupanta locului secund, Volga şi mai are de disputat o partidă restantă. Întrebat la conferinţa de presă de ce Bucur nu a fost trecut nici măcar pe lista rezervelor, Petrescu a răspuns simplu: “Bucur nu este în cea mai bună formă fizică”

- Daniel BĂLAN
- Andrei SERAN


SKA KABAROVSK – Baltika 1-0 // Daniel Bălan a fost titular pentru gazde în victoria la limită cu Baltika, scor 1-0


ITALIA (Serie B)

- Paul CODREA (SIENA – Cittadella 3-1 // Codrea a fost doar rezervă pentru Siena)


GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Duisburg - TSV MUNCHEN 2-1 // Lovin a rămas pe banca de rezerve în înfrîngerea suferită de TSV, la Duisburg. Lauth a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 25, dar Baljak a adus victoria lui Duisburg, printr-o dublă reuşită în minutele 46 şi 66)

- Mihai TARARACHE
(DUISBURG – TSV Munchen 2-1 // Tararache a fost indisponibil pentru această partidă, fiind aşteptat la antrenamente în ultima lună a acestui an)


FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Nimes - ANGERS 2-0 // Angers a ajuns la cea de-a doua înfrîngere a sezonului, după partida pierdută cu Nimes, 0-2, meci pentru care Keşeru nu a fost convocat)


UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (GYOR – Debrecen 3-0 //  Nicorec a fost doar rezervă pentru Gyor)



- George OGĂRARU (Grasshopper – SION: meciul se va disputa miercuri, 10 noiembrie)

- Florin CERNAT (Kasimpasa – KARABUKSPOR : meciul se va disputa luni, 13 septembrie)

- Emil JULA
- Sergiu RADU


COTTBUS - Karlsruher // meciul se va disputa luni, 13 septembrie

În acest week-end, 21 de stranieri, dintr-un total de 43, nu au evoluat pentru echipele lor, din diferite motive. Fie că aceştia nu au fost incluşi nici măcar pe lista de rezervă sau au rămas pe bancă, soluţiile selecţionerului României s-au redus. Dacă Niculae continuă să marcheze pentru Monaco, Marica şi Lobonţ, 2 jucători importanţi pentru naţionala noastră, nu îşi revin din pasa proastă în care au intrat.

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (Marseille - MONACO 2-2 // Niculae s-a ţinut de cuvînt şi a marcat şi în meciul cu Marseille, deschizînd scorul pentru oaspeţi, în minutul 15. Atacantul român a fost înlocuit în minutul 75, cu Lolo. Nico a ajuns la cota 3 în acest sezon)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Freiburg - STUTTGART 2-1 // Chiar dacă a fost inclus în lotul lui Stuttgart, Marica a rămas pe banca de rezerve, asistînd la al treilea eşec pentru echipa lui Gross)

- Max NICU (FREIBURG - Stuttgart 2-1 // Freiburg a ajuns la a doua victorie consecutivă, întorcînd scorul în faţa echipei lui Marica, Stuttgart. Oaspeţii au punctat prin rusul Pogrebnyak, în minutul 27, dar Freiburg a revenit şi s-a impus pînă la finalul întîlnirii, cu 2-1, Cisse şi Schuster fiind marcatorii celor două goluri. Nicu a intrat pe teren după pauză, înlocuindu-l pe Jager, accidentat)

- Alexandru IONIŢĂ (KOLN – St.Pauli 1-0 // Ioniţă a început din nou ca rezervă şi a intrat pe teren în minutul 76 şi pînă la final a primit un cartonaş galben pentru un fault. Românul este la a treia partidă în tricoul lui Koln)

- Ciprian DEAC (Hoffenheim - SHALKE 04 2-0 // Magath nu a mizat nici în acest meci pe serviciul fostului clujean şi l-a lăsat pe bancă în înfrîngerea de la Hoffenheim. La fel ca şi Stuttgart, Shalke nu are nici un punct din primele 3 etape)

- Vlad MUNTEANU (Dortmund – WOLFSBURG 2-0 // Vlad Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc şi nu a jucat nici un minut pentru Wolfsburg în această ediţie din Bundesliga)

Clasament Bundesliga (etapa a 3-a): 1.Hoffenheim (9 pcte)…7.Freiburg (6)…14.Koln (3)…16.Wolfsburg (0), 17.Shalke (0), 18.Stuttgart (0)

ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU (INTER – Udinese 2-1 // După mutarea greşită din prima etapă, cînd a teminat 0-0 cu Bologna, Inter şi-a luat revanşa în faţa propriilor suporteri, învingînd-o pe Udine cu 2-1. Cristi Chivu a jucat primele 55 de minute, fiind înlocuit de antrenorul Rafa Benitez, cu veteranul Ivan Cordoba)

- Ştefan RADU (LAZIO - Bologna 3-1// Lazio a obţinut primele puncte ale sezonului dintr-un meci în care Ştefan Radu a fost integralist. Românul a fost lăudat de presa din Italia care i-a apreciat siguranţa şi intervenţiile din apărarea romanilor)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE

Brescia - PALERMO 3-2 // Nici unul dintre fundaşii români de la Palermo nu a fost trecut pe foaia de joc pentru partida cu Brescia

- Bogdan LOBONŢ (Cagliari - ROMA 5-1 // Roma a fost umilită de Cagliari, cu scorul de 5-1, după ce în minutul 22, Burdisso şi-a lăsat echipa în 10 oameni şi le-a oferit gazdelor un penalty. Lobonţ a fost rezerva lui Julio Sergio în acest meci. Echipa românului nu are nici o victorie în acest sezon)

- Adrian MUTU (Lecce - FIORENTINA 1-0 // Mutu nu a putut fi folosit de către gazde din cauza suspendării impuse ca urmare a utilizării de substanţe interzise)

ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Tottenham 1-1 // Tottenham a marcat prima, prin Modric, în minutul 26, dar West Brom, cu Tamaş integralist, a avut puterea să egaleze cu 5 minute înainte de pauză, Brunt aducînd un punct nou-promovatei)

SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (Barcelona - HERCULES 0-2 // Prima victorie a nou-promovatei Hercules a venit chiar pe terenul campioanei, pe Nou Camp. Accidentat, Pulhac nu a fost inclus pe foaia oaspeţilor. Nelson Valdez a semnat ambele reuşite, în minutele 26 şi 59, realizînd supriza începutului de campionat)

PORTUGALIA (Liga Sagres)

- Cristian SĂPUNARU (PORTO – Braga 3-2 // Braga a condus de două ori, prin golurile lui Aguiar şi Lima, dar Porto a revenit de fiecare dată, Hulk şi Varela consimţind victoria gazdelor. Săpunaru a fost integralist pentru Porto şi a primit un cartonaş galben în minutul 89. Echipa lui Andre Villas-Boas este lider în Portugalia, cu 12 puncte din 4 etape)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (XANTHI - Panionios 1-1 // Rămas singurul român la Xanthi după plecarea lui Stângă, “Pele” Buga a fost titular în meciul cu Panionios. Chiar dacă au revenit de la 0-1, gazdele nu au putut să cîştige în faţa unei echipe rămase în 9 oameni după eliminările lui Cocalic şi Sito Reira. Buga a jucat pînă în minutul 64 cînd a fost înlocuit de Poy)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

Atromitos - IRAKLIS 1-1 // Iacob şi Mara au fost integralişti într-o partidă în care Iraklis a fost salvată de golul lui Soltani, din minutul 89. Francezul a adus un punct echipei din Salonic, după ce Perrone deschisese scorul în minutul 63. Iacob nu s-a putut abţine nici în această partidă şi a fost avertizat cu un cartonaş galben. În sezonul trecut, atacantul român a strîns 14 “galbene” şi 5 eliminări

UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAŢ

Obolon - ŞAHTIOR 1-0 // Mircea Lucescu a fost foarte deranjat de jocul dur practicat de către gazde şi în semn de protest nu a vrut să participe la conferinţa de după meci. Răzvan Raţ a fost integralist pentru Şahtior

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV

(VOLYN – Sevastopol 1-0 // Chiar dacă au fost daţi ca şi transferaţi la Vorskla, Neaga şi Paraschiv au debutat pentru Volyn, în victoria cu 1-0, de pe teren propriu, cu Sevastopol. Neaga a fost integralist, Paraschiv a părăsit terenul în minutul 83, după ce cu 10 minute înainte primise un cartonaş galben, în timp ce Buta nu a fost înscris pe foaia de joc)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

Tavria - ARSENAL KIEV 0-1 // Mazilu a fost titular şi eroul meciului, marcînd golul victoriei în minutul 59, din pasa lui Stargorodsky. Ionuţ a fost avertizat de către arbitrul întîlnirii şi înlocuit cu 4 minute înainte de final. Şoavă nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEȚK- Kryvbas 2-2 // Atacantul român a pasat decisiv la primul golul lui Cleyton, în minutul 7, dar a fost eliminat în minutul 56, după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben)

- Tiberiu GHIOANE (DINAMO KIEV – Metalurg Z. 2-0 // Ghioane a jucat pentru prima dată în acest sezon, intrînd în minutul 84, în locul lui Garmash)

Ukraina Premier League (etapa a 9-a): 1.Şahtior (22 pcte), 2.Dinamo (20)… 6.Metalurg (14)…8.Arsenal (14)… 13.Volyn (8)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Groningen - UTRECHT 1-0 // Neşu a fost integralist pentru Utrecht şi a fost avertizat în minutul 81, cu un cartonaş galben)

RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Terek 3-1 // Ropotan a fost integralist în victoria echipei din Moscova şi a primit un cartonaş galben în minutul 64)

- Gheorghe FLORESCU (Sibir - ALANIA 1-2 // Titular, Florescu a fost înlocuit în minutul 75, de către Kirilov. Alania a obţinut victoria în minutele de prelungire, Gnanou şi Baba Collins întorcînd scorul în favoarea oaspeţilor)

- Sorin GHIONEA (ROSTOV – Anzhi 1-0 // Se pare că Ghionea şi-a regăsit locul în echipa antrenată de Oleg Protasov şi a fost din nou integralist pentru Rostov)

Clasament Rusia Premier League (etapa a 20-a): 1.Zenit (46 pcte)… 5.Rostov (32)…8.Dinamo (26)…12.Alania (22)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD LIEGE – Cercle 2-0 // Tînărul atacant de 19 ani nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Cercle Brugge)

ELVEŢIA (Superliga)

- Cristi IANU (LUCERNA – Bellinzona 6-2 // Fără Ianu, accidentat, Lucerna a spulberat-o pe Bellinzona cu 6-2, păstrîndu-şi prima poziţie în clasament, după 8 etape, la 3 puncte diferenţă de Zurich)

TURCIA (Super Lig)

- Nicolae DICĂ (MANISASPOR – Antalyaspor 1-2 // Dică nu a fost inclus pe foaia de joc şi Manisaspor rămîne singura echipă fără nici un punct din campionatul Turciei)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR - Eskisehirspor 2-1 // Kiriţă a bifat primele minute în acest sezon pentru Bursa, în faţa celor de la Eskisehirspor, intrînd pe teren în minutul 75, în locul lui Cimsir. Bursaspor reuşeşte a patra victorie consecutivă şi rămîne pe prima poziţie în Turcia)

RUSIA (1 Division)

- Mihăiţă PLEŞAN (VOLGA – Kamaz 2-2 // Pleşan nu a jucat pentru Volga într-un meci în care gazdele au revenit de la scorul de 2-0 şi au salvat 1 punct, pe teren propriu)

- Dan PETRESCU (ant)
- Gheorghe BUCUR

KUBAN – Irtysh 2-1 // Kuban s-a distanţat la nouă puncte în clasament, faţă de ocupanta locului secund, Volga şi mai are de disputat o partidă restantă. Întrebat la conferinţa de presă de ce Bucur nu a fost trecut nici măcar pe lista rezervelor, Petrescu a răspuns simplu: “Bucur nu este în cea mai bună formă fizică”

- Daniel BĂLAN
- Andrei SERAN

SKA KABAROVSK – Baltika 1-0 // Daniel Bălan a fost titular pentru gazde în victoria la limită cu Baltika, scor 1-0

ITALIA (Serie B)

- Paul CODREA (SIENA – Cittadella 3-1 // Codrea a fost doar rezervă pentru Siena)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Duisburg - TSV MUNCHEN 2-1 // Lovin a rămas pe banca de rezerve în înfrîngerea suferită de TSV, la Duisburg. Lauth a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 25, dar Baljak a adus victoria lui Duisburg, printr-o dublă reuşită în minutele 46 şi 66)

- Mihai TARARACHE
(DUISBURG – TSV Munchen 2-1 // Tararache a fost indisponibil pentru această partidă, fiind aşteptat la antrenamente în ultima lună a acestui an)

FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Nimes - ANGERS 2-0 // Angers a ajuns la cea de-a doua înfrîngere a sezonului, după partida pierdută cu Nimes, 0-2, meci pentru care Keşeru nu a fost convocat)

UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (GYOR – Debrecen 3-0 //  Nicorec a fost doar rezervă pentru Gyor)

- George OGĂRARU (Grasshopper – SION: meciul se va disputa miercuri, 10 noiembrie)

- Florin CERNAT (Kasimpasa – KARABUKSPOR : meciul se va disputa luni, 13 septembrie)

- Emil JULA
- Sergiu RADU

COTTBUS - Karlsruher // meciul se va disputa luni, 13 septembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează