INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUCESCU JR. CAMPION CU PAOK

3 idei de la Mircea Lucescu după ce fiul său, Răzvan, a devenit campion: „Vreau să trăiesc aceeași bucurie și în Liga Campionilor. PAOK are potențial”

Matei (fiul lui Răzvan), Ana (soția), Marilu (fiica) și Mircea Lucescu (tatăl) aseară la Salonic
Matei (fiul lui Răzvan), Ana (soția), Marilu (fiica) și Mircea Lucescu (tatăl) aseară la Salonic

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 18:32

Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan Lucescu, a comentat performanța fiului său, care a câștigat aseară primul trofeu de campion din carieră, cu PAOK Salonic, în Grecia.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre  Răzvan Lucescu și PAOK

Iată ce a declarat Mircea Lucescu:

  1. "Atmosfera fantastică, ce a pregătit Savvidis după terminarea meciului a fost incredibil. Se vede că a fost un club care aștepta de foarte mult timp victoria în campionat. Sunt o mulțime de similitudini între mine și Răzvan. Amândoi am câștigat prima cupă la 42 de ani. Eu am câștigat primul titlu în străinătate, cu Galatasaray, la 55 de ani. El la 50. Deci are 5 ani înaintea mea. Și îi doresc din tot sufletul să mă depășească"

  2. "Vreau să trăiesc aceeași bucurie și în Liga Campionilor. PAOK are potențial. Faptul că nu a pierdut în campionat este incredibil. Mă simt fantastic. E greu să trăiești din tribună astfel de meciuri. Sunt momente extraordinare, nu se pot descrie sentimentele din astfel de situații. Mă bucur enorm pentru el"

  3. "Aici, parcă e ceva special. Un entuziasm senzațional. Răzvan a construit o echipă, e normal să vrea să continue cu ea. Nu e simplu să iei una de la zero. Depinde și ce vrea patronul. Este o echipă serioasă, cu un patron senzațional, cu un antrenor care s-a dăruit total și cu jucători senzaționali. Sunt toate ingredientele pentru a face performanță europeană"

Imagini senzaționale din autocarul cu care PAOK Salonic a defilat! Reacție EXCLUSIVĂ a lui Răzvan Lucescu

"Răzvan a primit la un moment dat ofertă de la Șahtior, iar lumea o luase razna la Salonic. Și acum nu duce lipsă de propuneri, Turcia, Italia, Occident, e pe cai mari. Dar dacă va continua, PAOK va fi noua forță a Greciei"
Cosmin Bărcăuan, ex-fundaș PAOK Salonic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează