INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

3 luni de pregătire pentru ca un campion al României să fie bun de o echipă de pluton din Anglia » Koeman: "Gardoş ne poate ajuta acum"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 22:47

Ronald Koeman îl foloseşte tot mai des pe Florin Gardoş, iar în ultimele două partide românul a fost integralist în defensiva lui Southampton. 

Daily Echo a publicat un interviu cu Ronald Koeman, iar olandezul e foarte încîntat de evoluţiile lui Gardoş, de care are mare nevoie în această lună, avînd în vedere că japonezul Maya Yoshida va merge la Cupa Asiei.

Fostul jucător al Stelei a apărut în fiecare dintre ultimele 4 meciuri ale lui Southampton, care n-a pierdut niciodată, deşi a întîlnit Chelsea (1-1) şi Arsenal (2-0). Mai mult, Gardoş are cel mai bun procentaj al paselor din lotul lui Southampton, 95%.

"Cred că Gardoş acum a ajuns la potenţialul său, este ceea ce are nevoie pentru a juca. A avut un start dificil din punct de vedere fizic şi psihic, atunci cînd a venit la echipă.

Dar a reuşit să se dezvolte şi să ajungă la un nivel potrivit pentru un fundaş central şi are mult mai multă încredere în el acum.

A arătat asta cînd a intrat cu Chelsea, a arătat asta contra lui Arsenal şi e bine, pentru că avem nevoie de Florin, deoarece acum Maya Yoshida va pleca la Cupa Asiei şi n-avem mulţi fundaşi în lot.

Aducerea lui Gardoş este un transfer bun, deoarece acum este la nivelul de care noi avem nevoie şi de care el are nevoie pentru a juca.", a declarat Ronald Koeman, potrivit britanicilor de la Daily Echo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
sakamoto
sakamoto  •  05 Ianuarie 2015, 12:39

Sint stelist, dar domnul cu pseudonimul-crotalie- m-a facut sa rid cu pofta, cum demult n-am mai facut-o! Mark Twain spunea ca autoironia, este cel mai evoluat umor. Hai Steaua!

goghe
goghe  •  05 Ianuarie 2015, 10:50
Postat de adicn pe 05 Ianuarie 2015, 10:39

N-aș spune că e o echipă de pluton Southampton, cel puțin nu în ultimii doi ani.

Titlul este de rahat ca de obicei - sa ocupi locul 4 in PL nu inseamna echipa de pluton! Totusi anul trecut s-au batut la retrogadare - dar au vindut jumatate de echipa pe niste sume uluitoare. Au adus aproape un lot intreg pe jumatate din cit au incasat + un antrenor nou, scolit de LVG si probabil se vor bate pentru un loc de cupe europene.

adicn
adicn  •  05 Ianuarie 2015, 10:39

N-aș spune că e o echipă de pluton Southampton, cel puțin nu în ultimii doi ani.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează