INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  A ÎNCEPUT AUDIEREA

35 de ziarişti l-au aşteptat pe Mutu la stadion!

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Fierberea mare în faţa arenei "Olimpico", unde Adrian Mutu a coborît din maşină, la 15:45, însoţit de cei trei avocaţi italieni. A fost întîmpinat de o armată de ziarişti, fotoreporteri şi alţi trimişi speciali ai posturilor de televiziune şi de radio.


Mutu s-a deplasat apoi în interiorul stadionului pînă la Peluza Sud, acolo unde stau de obicei tifosii echipei lui Claudio Ranieri, şi a intrat într-unul dintre birourile Comitetului Olimpic Naţional Italian. De cîteva minute a început audierea în faţa unei comisii a Procuraturii Antidoping prezidate de Ettore Torri. Trimisul cotidianului Giornale di Toscana a declarat ca audierea lui Mutu va dura, cel mai probabil, intre o ora si doua. Deci, in jurul orei 18:00, Mutu ar trebui sa iasa din sediul CONI.


Rămîi pe www.gsp.ro pentru a afla cele mai proaspete ştiri în cazul Mutu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează