INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MAINZ

A răsărit soarele pe strada lui Maxim! Declarații excelente de la antrenorul lui Mainz: ”Muncitor, agil, generos”

Alex Maxim, foto: Gulliver/gettyimages
Alex Maxim, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 11:48

Alex Maxim e din nou în grațiile antrenorului Sandro Schwarz la Mainz 05. ”Până acum a fost și o victimă a sistemului folosit”, a remarcat colegul Stefan Bell.

În sfârșit soare și pe strada lui Alexandru Maxim. I-au trebuit 6 meciuri pentru a "exploda" la Mainz, dar cu golul înscris la 3-2 cu Hamburg pare să mai fi risipit din îndoielile care începuseră să planeze asupra lui.

Dintr-o dată, antrenorul Sandro Schwarz a început să-l laude, exact ca-n presezon. "Mai mult decât golul, foarte important pentru moral, m-a bucurat atitudinea lui din teren. Și-a ajutat mult echipa. A muncit enorm, a fost generos și agil", a punctat tehnicianul german.

Colegul Stefan Bell intuiește motivul care a stat la baza jocurilor slabe făcute de mijlocașul de 27 de ani: "În debutul sezonului, Alex a fost o victimă a sistemului în care am jucat. Când Mister l-a adus de pe flanc în spatele «vârfului», el s-a simțit în sfârșit în largul său".

4meciuri a bifat Maxim ca titular la Mainz în 8 etape. A lipsit o singură dată din lot, gripat. Are 288 de minute jucate și un gol înscris în Bundesliga

  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează