INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

A rezistat doar 6 luni » Mirel Rădoi şi-a reziliat contractul cu Al Ahli. Unde cred arabii că va ajunge

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 19:29

Mirel Rădoi, 33 de ani, a anunţat azi că şi-a reziliat contractul cu gruparea arabă antrenată de Cosmin Olăroiu.

După ce în ultimele săptămîni au apărut informaţii în presa arabă că fostul jucător al Stelei va pleca de la Al Ahli, cele două părţi au ajuns astăzi la un acord de încetarea a contractului, conform dolcesport.ro.

În ultimele zile, presa din Arabia a speculat că Mirel Rădoi va ajunge sub comanda fostului antrenor de la Steaua, Victor Piţurcă, la Al-Ittihad.

Mijlocaşul a ajuns în acest an la Al Ahli şi mai avea contract pe un an şi jumătate.

Rădoi a plecat de la Steaua în 2008, cînd s-a transferat la Al Hilal pentru şase milioane de euro. Românul a cîştigat două campionate ale Arabiei Saudite şi trei Cupe ale Prinţului şi în 2010 fost desemnat jucătorul anului în Arabia Saudită.

În 2011, Rădoi s-a transferat la Al Ain, pentru patru milioane de euro, iar în vara lui 2014 s-a transferat liber de contract la Al Ahli.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (62)
maryo1313
maryo1313  •  12 Decembrie 2014, 22:42

pentru zecs 93 1-2 ://www.xxlscore.de/hap-kfar-saba-beitar-tel-aviv_ansetzung-0-642482

ando89
ando89  •  12 Decembrie 2014, 19:44

Saracu Mirel, a emigrat economic in Arabia si a spus ca nu se mai intoarce in bantustanul de acasa, se va stabili definitiv in Dubai unde in primul an o sa fie patron de restaurant, in al doilea de firma de taxiuri si an al treilea o sa faca o firma de recrutare de moldovence pentru cazinouri si companiile aeriene. Dupa aia va fi declarat mort, inclus intr-un program de protectie a martorilor si angajat la Ghita din Marginimea Sibiului, sa-i pazeasca vedetele:))

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Decembrie 2014, 18:08
Postat de zecs93 pe 12 Decembrie 2014, 16:06

Am si eu o intrebare ( pentru pariori bineinteles) daca stiti cumva ce sa intamplat in meciu din Israel dintre Hap Kfar Saba-Beitar tel avi, va rog mult sa-mi spuneti, am pus 1x la meciu asta si nu-l gasesc pe flashscore !!!

expertule, joci de 3 ani la pariuri si nu stii nimic ? in fiecare zi pui intrebari puerile....dai un telefon lui nea mitica, ala stie tot, e mai tare ca mama omida :) ba, nu mai juca, alea nu sunt de tine :) cand vrei sa joci, pune banii aceia intr-o damigeana :) si peste un an o spargi, o sa fii bogat :)

Vezi toate comentariile (62)
Comentează