INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

A semnat! Lucian Goian mai bifează un continent » Unde va juca fostul fundaș al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 09:46

Ajuns la 34 de ani, Lucian Goian a decis să plece de la Mumbai City, unde a evoluat în 2016 și a semnat cu Perth Glory, formație din Australia.

Este al treilea continent pe care va juca Goian, după Europa și Asia. Jucătorul a fost deja prezentat la noua echipă, unde va purta tricoul cu numărul 26.

Goian ar putea debuta la Perth Glory chiar împotriva liderului FC Sydney. Echipa românului ocupă locul 5, cu 32 de puncte în 23 de etape.

Lucian Goian a evoluat în cariera sa pentru Foresta, FC Onești, Ceahlăul, Dinamo, Astra, Tianjin Teda, Beijing Baxy, FC Brașov, CFR și Mumbai City.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
holland
holland  •  21 Martie 2017, 19:18

o sa joace la Juventus Antartica..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează