INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

A vrut să-l dea afară! Dan Petrescu a fost luat în vizor de arbitru: "Sunt cu ochii pe tine"

Ramires (stânga) trece ca un tren pe lângă adversar // FOTO AFP
Ramires (stânga) trece ca un tren pe lângă adversar // FOTO AFP

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2016 00:00

Amenințat de arbitru, Dan Petrescu a avut un meci cum a visat în prima etapă: 3-0 Jiangsu.

S-au jucat 4 meciuri din noua ediție a SuperLigii Chinei, și Petrescu are cea mai în formă echipă. Jiangsu Sunning, 3-0 la start acasă cu Shandong Luneng.

Cel mai scump, cel mai bun

După o iarnă cu transferuri record, de 100,95 milioane de euro, numai Alex Teixeira costând 50 de milioane (cea mai scumpă achiziție din ianuarie în fotbalul mondial), debutul a fost foarte bun.

Tactica sa, apărare - contraatac, chiar și pe teren propriu, pare simplă, dar e eficace. Liderii au fost brazilienii: Ramires a deschis scorul (3) și a pasat pentru 2-0, iar Alex a punctat de două ori (66, 85).

"Sunt cu ochii pe tine"

Ieri, în ciuda scorului, Dan a fost amenințat de arbitru chiar înaintea pauzei. În minutul 44, la 1-0, după ce i s-a refuzat un penalty clar, antrenorul ar fi vrut să-l devoreze pe "central", atât de furios era.

Omul în negru s-a apropiat de el, sugerându-i limpede, prin semne, ce i se va întâmpla dacă nu se oprește: "Termină! Sunt cu ochii pe tine! Prima oară, te trimit în tribună". Până la final, arbitrul nu l-a mai văzut pe român, care a mai protestat de câteva ori.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Martie 2016, 09:12

Bai ,Jumate...de unde iei tu informatiile acestea ?...ca doar nu citesti in mandarina...Despre China poti sa scri orice ...ca nu are nimeni cum sa te verifice ...nu intereseaza pe nimeni decat pe mine care astept sa vad cand e dat Bursucea afara ...99 la suta dintre cititori nu stiu cum se numeste echipa lui Bursucea si din ce oras este ...ei stiu doar ca antreneaza in China ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează