INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Abia a marcat primul gol în Olanda, dar deja se fac pariuri: "Va fi atacantul naționalei României"

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 18:02

Mihai Roman a marcat primul său gol pentru NEC Nijmegen în disputa cu Cambuur câştigată de echipa sa cu scorul de 2-1.

Fostul atacant al Pandurilor a primit un premiu inedit de la fostul internaţional Ştefan Nanu aflat, acum, ca antrenor, în Olanda, la juniorii de 16 ani de la FC Emmen.

Nanu l-a invitat pe Roman la partida dintre Vitesse Arnhem şi Heracles încheiată la egalitate, 1-1. "Am avut meci, cu juniorii mei de la FC Emmen, în apropiere, la De Graafschap şi nu puteam pierde prilejul de a asista la un meci al echipei unde am jucat în Olanda.

L-am invitat şi pe Roman la acest eveniment. Mihai va deveni, în cel mult un an, vârful de atac al naţionalei. Acomodarea în Olanda nu este deloc uşoară, dar acum Roman a ajuns la un nivel care îi permite să aspire justificat la convocarea la echipa naţională", a precizat Ştefan Nanu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează