INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Abonat la galben » Săpunaru a provocat un penalty şi a avut o evoluţie modestă cu Rayo

Săpunaru (în negru) a cîștigat 50% din cele 4 dueluri cu adversarii de la Rayo
Săpunaru (în negru) a cîștigat 50% din cele 4 dueluri cu adversarii de la Rayo

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 31 august 2013 22:52

Săpunaru a comis penalty înaintea pauzei, fiind înlocuit în minutul 78 al remizei cu Rayo (2-2). Fundaşul lui Elche a luat al treilea ”galben” la rînd, primind nota 4 în Marca.

Nici un meci fără cartonaş este deviza lui Săpunaru şi la Elche. Titular contra lui Rayo (2-2), fundaşul român a fost avertizat în prelungirile primei reprize (3 "galbene" în trei etape!) pentru henţul comis în careu, gazdele făcînd 2-1 din acel penalty.

Sapu a primit nota 4 în Marca şi linie în AS (singurul de la oaspeţi). "Pe cît este de ofensiv, pe atît de vulnerabil arată în defensivă", i-a apreciat Marca evoluţia.

Mai critic a fost însă ziarul local La Verdad, care a scris că "Săpunaru a fost depăşit constant". Cristi a avut ocazia egalării în minutul 53, dar lovitura sa de cap din careul mic a fost parată. El n-a terminat partida de la Madrid, antrenorul Fran Escriba înlocuindu-l tactic în minutul 78 cu mijlocaşul Mantecon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
durul
durul  •  02 Septembrie 2013, 01:40

cat de slab e sapunaru ,care rimeaza cu ....naru tot la fel sunteti si voi gazetarii sulii !

ralffy_mr
ralffy_mr  •  01 Septembrie 2013, 13:29

in sfarsit s-a spart balonul de sapun!!!

caniggia2007
caniggia2007  •  01 Septembrie 2013, 12:06

Sapunaru varza de jucator,carcotasi zic ca-i bun ca a jucat la PORTO,parerea mea ca doar este umflat de ziaristi,unul care se aseamana mai este RaduStefan care impreuna cu Sapunaru nu au ce cauta la echipa nationala.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează